katlia Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 LOL, Andyopole -- Ilon, sliczny samochod! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Troche zmieniajac temat -- ciekawy artykul w prestizowym pismie naukowym: Poland into the Light, As it embraces competitive international science, Poland is becoming a force to be reckoned with http://www.nature.com/nature/journal/v542/n7642/full/nj7642-507a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Jak ja kocham Japończyki....Głównie Toyoty i Lexusy . Mitsubishi miałem tylko jedno...Colta , ale za to wiele lat marzyłem o Eclipsie2 generacji ( za to miałem Celicę). a manual dobry jest ...podobno w Stanach świetne zabezpieczenie antykradzieżowe,,, Z innej beczki wszyscy teraz dumają skąd nad Polską ten pył radioaktywny. Z przyjemniejszych rzeczy kupujecie sobie jakieś słodkości z racji Tłustego Czwartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Ilon gratuluję nowego nabytku, oby się dobrze prowadził i drzewa omijał z daleka . Andy u was już wiosna? Zazdroszczę, ja nadal czekam aż się u nas pojawi, ale na razie nic z tego, tylko ptaszory głośniej świergolą więc chyba nadejdzie niedługo... mam nadzieję. Roelka a jak sprawa z transportem kotów? Udało się coś tańszego znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 23 minuty temu, haneczka019 napisał: Roelka a jak sprawa z transportem kotów? Udało się coś tańszego znaleźć? Tak jakby. Zeszlismy z 4000$ do 2500$. Dwa koty będą mogły lecieć z nami za grosze bo okazało się ze loty wojskowe nie mają ograniczeń co do przewozu zwierząt latem. Pozostałe dwa lecą za miesiąc do Polski same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 15 minut temu, Roelka napisał: Tak jakby. Zeszlismy z 4000$ do 2500$. Dwa koty będą mogły lecieć z nami za grosze bo okazało się ze loty wojskowe nie mają ograniczeń co do przewozu zwierząt latem. Pozostałe dwa lecą za miesiąc do Polski same. O to super, to jednak spora różnica! Same? Kociaki? O matko, właśnie zaczęłam się zastanawiać jakby to było jakbym miała sama swojego psiaka wysłać w taką podróż... A wy kiedy wyruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Korzystamy z pet relocation i to oni się opiekują zwierzakami w czasie lotu. Ale też się stresuje niesamowicie. My lecimy w maju. Jak tylko dostaniemy mieszkanie to jedziemy odebrać koty od moich rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Łukasz90 napisał: Z przyjemniejszych rzeczy kupujecie sobie jakieś słodkości z racji Tłustego Czwartku? Ja wlasnie szukam jakiegos przepisu fajnego i moze dzis sprobuje cos zrobic. Any ideas? Dziekuje za wszystkie mile slowa dotyczace samochodu! :* Edytowane 23 Lutego 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Auto iście kosmiczne A co do Tłustego Czwartku, to obowiązkowo musiały być pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) trzeba sobie czasem życie osłodzić. A ja się trochę stresuję - mam w przyszłym tygodniu rozmowę o pracę w Ambasadzie :x ale nie USA Edytowane 23 Lutego 2017 przez NioseWamPicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi