mola Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 1 minutę temu, pelasia napisał: A to ńie było tylko dla osób mieszkających w PL ? Było właśnie, ale regulamin przeczytałam po wysłaniu zgłoszenia :/ Także teraz żal i nauczka, żeby najpierw czytać zasady. Cytuj
Gość Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 8 minut temu, mola napisał: Pamiętacie ten konkurs Lotu gdzie do wygrania były dwa bilety do USA w obie strony? Wygrałam... szkoda że nie mogę sfinalizować... Eh. Ja wypełniła do końca a potem dopiero doczytałam że to dla osób które jeszcze nie mają wizy czy coś takiego. :p U mnie weekend spokojny, siedze u rodziców w PL i przeklinam fale upałów. :p Cytuj
mola Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 Teraz, ilon napisał: Nie mozesz komus oddac? Raczej nie. Wyślę maila do organizatorów, czy jak mi wydano zieloną kartę w okresie promocji (a tak było) to jest to jakaś okoliczność łagodząca, wartość tej nagrody to 2x2600zł +500$, także warte zapytania, ale raczej się obejdę ze smakiem Cytuj
pelasia Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 To teraz tylko zagrać w totka lub kupic zdrapkę, bo jak to sie mowi - szczescia i nieszczęścia chodzą parami Cytuj
andyopole Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, mola napisał: Pamiętacie ten konkurs Lotu gdzie do wygrania były dwa bilety do USA w obie strony? Wygrałam... szkoda że nie mogę sfinalizować... Bogatemu to i byk sie ocieli. Cytuj
ilya_ Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 3 godziny temu, ilon napisał: TGIF! Jakies plany na weekend? sobota robota do 3. Niedziela rower. Cytuj
Patipitts Napisano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2018 Uroczyście ogłaszam ze oblałam swoj road test na prawko. Takze da sie. Takze tak. Jestem wściekła i rozczarowana, oczywiście sobą. Eh, dobrze ze wczoraj sobie kupiłam wino, to po pracy przynajmniej walne sobie w palnik. Cytuj
andyopole Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2018 No oo, masz talent, nie ma co. Chyba jesteś pierwsza forumowiczka z takim osiągnięciem. Przynajmniej pierwszą która się przyznała. Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2018 42 minutes ago, Patipitts said: Uroczyście ogłaszam ze oblałam swoj road test na prawko. Takze da sie. Takze tak. Jestem wściekła i rozczarowana, oczywiście sobą. Eh, dobrze ze wczoraj sobie kupiłam wino, to po pracy przynajmniej walne sobie w palnik. Nie martw sie, nastepnym razem bedzie lepiej! 10 minutes ago, andyopole said: No oo, masz talent, nie ma co. Chyba jesteś pierwsza forumowiczka z takim osiągnięciem. Przynajmniej pierwszą która się przyznała. Gadanie, ze amerykanskiego prawka sie nie da oblac sprawia tylko potem, ze stres szybuje w gore. Nie ulatwiasz @andyopole zycia @Patipitts oj nie ulatwiasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi