pelasia Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 7 godzin temu, ilon napisał: Juz teraz jest OK, chyba z jakiegos konkretnego przedzialu czasowego tak pokazywalo .... Teraz na telefonie mi się czerwoni na czerwono nie ukazują. Wszyscy są tego samego koloru. Cytuj
ilon Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 13 godzin temu, pelasia napisał: Jak zwykle coś mnie ominęło.... Mnie zazwyczaj wszystko omija jak juz wylacze forum pod koniec roboty albo w weekend. Ja dopiero dzisiaj z rana sie zorientowalam, ze to tlusty czwartek jest dzis. Ale bym zjadla takiego dobrega paczka. Piecze ktos cos? Cytuj
kzielu Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 14 godzin temu, Xarthisius napisał: @andyopole ja to forum w pracy otwieram... Jakby to moja kolezanka z office'a zobaczyla to bym wylecial do HR przez okno z 4 pietra. Dlatego (ale nie tylko) m.in. wycialem. Cytuj
cee Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 Kto mi powie jaki odpowiednik ma nasz tytuł technika szkoły średniej z maturą w USA? Czy to jest vocational technical high school? Cytuj
ilon Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 21 godzin temu, Patipitts napisał: A tak o sobie z pracą to u mnie tylko to sie zmieniło ze w zeszłym tyg miałam Interview w naszym courthouse na stanowisko administracyjne, mam czekać na wieści w przyszłym tyg ale czarno to widzę. W ten pn miałam phone screening i do konca tyg maja dzwonić w sprawie ewentualnego f2f. Z targów narazie nikt sie nie odzywa, babka mówiła ze mam czekać 2-3tyg a jutro dopiero mijają 2tyg takze czekam. Na nic nowego nie aplikuje za bardzo bo nie ma ofert. Takze tak to. Powodzenia. Mam nadzieje, ze cos sie uda. Trzymam kciuki :* 21 godzin temu, Patipitts napisał: z babcia moja z kolei lepiej, podobno maja w tym tyg juz podjąć decyzje o operacji bo w międzyczasie niestety dostała lekkiego udaru (prawdopodobnie stres i odstawienie lekow zrobiły swoje) i musieli ją ustabilizować ale juz jest podobno Ok, nawet z nia rozmawiałam z kamerką i obiecała sie trzymać do lipca takze mam nadzieje No to super. Jeszcze wiecej zdrowka dla babci zycze. 1 Cytuj
Jackie Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 7 godzin temu, ilon napisał: Mnie zazwyczaj wszystko omija jak juz wylacze forum pod koniec roboty albo w weekend. Ja dopiero dzisiaj z rana sie zorientowalam, ze to tlusty czwartek jest dzis. Ale bym zjadla takiego dobrega paczka. Piecze ktos cos? Mieszkam już ponad 12 lat w Chicago i jeszcze mi się nie zdarzyło zjeść dobrego pączka "made in Chicago", same gnioty tu sprzedają Cytuj
margherita_s Napisano 1 Marca 2019 Zgłoś Napisano 1 Marca 2019 U mnie w Ohio po drodze do mojej pracy jest polska cukiernia (ale prowadzona przez samych Amerykanów ) - mają naprawdę pyszne pączki i pierogi, nie wiem skąd mają takie dobre przepisy. Dziś mi się nie chciało tam jechać, będę świetować we wtorek. Cytuj
_Jerry_ Napisano 2 Marca 2019 Zgłoś Napisano 2 Marca 2019 Witam wszystkich forumowiczów, myślę, że warto rozpowszechnić ten link w anglojęzycznych mediach: Pozdrawiam. 2 Cytuj
motorolnik Napisano 2 Marca 2019 Zgłoś Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, _Jerry_ napisał: Witam wszystkich forumowiczów, myślę, że warto rozpowszechnić ten link w anglojęzycznych mediach Nope. Nie ten adres Edytowane 2 Marca 2019 przez motorolnik removing offending content Cytuj
kzielu Napisano 2 Marca 2019 Zgłoś Napisano 2 Marca 2019 Jakis sfrustrowany gosc z wybaluszonymi oczami probujacy falszowac historie ? Nie, dzieki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi