olmeca Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 W ubiegłym roku w PL były dwie okazje by się podobne barany na ulicach zbierały, tylko niestety niesionych falą zwycięstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 16 minutes ago, Roelka v.2 said: Skrajni fanatycy Trumpa po raz kolejny pokazuja swoje prawdziwe oblicze. Tacy "prawdziwi" Amerykanie - zwolennicy wolnosci, praw, i konstytucji - ktorzy ze wzgledu na niziutkie IQ i wypaczona moralnosc nie rozumieja ze protestuja przeciwko demokracji. Zal patrzec co sie dzieje z tym krajem. edit: https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/maga-protesters-storm-capitol-building-1110576/?fbclid=IwAR16-o9VCCaxnPrxOUrC8846Lwa8rcbD43tUiN06_zZd15GU7pdRz6pZl4A A teraz pytanie dnia: Czy uwazacie ze Trump wyladuje w wiezieniu? Czy raczej uda mu sie "emigrowac" poza jurysdykcje USA? Dla mnie to się kwalifikuje do jakiegoś trybunału stanu i więzienia - za próbę wywołania wojny domowej. Wyjątkowy szkodnik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Grubo.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Mam nadzieję, że Trump poniesie jakieś tego konsekwencje. Przecież to się normalnie w głowie nie mieści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 2 hours ago, katlia said: Ja jestem zaskoczona. GA, you surprised me, in a good way. In a GREAT way. Miałem teorię, że w listopadzie w wielu stanach (GA i AZ w szczególności) głosowano przeciw PDT ale nie przeciw GOP. Wczoraj mi ta teoria upadła. Prawdopodobnie dwóch niebieskich senatorów z GA, to jednak trwała i poważeniejsza zmiana w preferencjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 (edytowane) A trump jak zwykle wyszedł przed kamere, z 3 slowami na krzyz, mowiac ze wybory zostaly skradzione ale aby isc do domu w spokoju. No kuzwa, rece opadaja. Edytowane 6 Stycznia 2021 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Miałem teorię, że w listopadzie w wielu stanach (GA i AZ w szczególności) głosowano przeciw PDT ale nie przeciw GOP. Wczoraj mi ta teoria upadła. Prawdopodobnie dwóch niebieskich senatorów z GA, to jednak trwała i poważeniejsza zmiana w preferencjach.Jaja jak berety.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 42 minutes ago, haneczka019 said: Mam nadzieję, że Trump poniesie jakieś tego konsekwencje. Przecież to się normalnie w głowie nie mieści . Naprawde, inaczej teraz mysle o Niemcach w latach 30tych... widze jak stosunkowo latwo mozna manipulowac masa ludzi klamiac codziennie, bez ironii, bezczelnie, bezwstydnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 36 minutes ago, mcpear said: Miałem teorię, że w listopadzie w wielu stanach (GA i AZ w szczególności) głosowano przeciw PDT ale nie przeciw GOP. Wczoraj mi ta teoria upadła. Prawdopodobnie dwóch niebieskich senatorów z GA, to jednak trwała i poważeniejsza zmiana w preferencjach. Chyba nadal mozesz trzymac sie Twojej teorii. Bo te wybory w GA chyba mozna traktowac jako wyjatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 5 minut temu, katlia napisał: Naprawde, inaczej teraz mysle o Niemcach w latach 30tych... widze jak stosunkowo latwo mozna manipulowac masa ludzi klamiac codziennie, bez ironii, bezczelnie, bezwstydnie. Świadomość tego jest przerażająca dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi