andyopole Napisano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Iskierka napisał: Zgłaszam się! Ale musiałbyś mi załatwić wizę pracowniczą / poczekać aż skończę proces konsularny Plus nie gwarantuję, że będę pasować co do kwalifikacji, ostatni raz w zawodzie chemika pracowałam w 2015 roku, potem przekwalifikowałam się na mechanika. Ale jak praca fajna, to może zamienię IL na OR Kto wie, moze Ci sie spodobac. Wize pracownicza dzisiaj zalatwic to chyba utopia. Predzej sie Twoj proces skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Rewitaj @MeganMarkle. Ostatnio rzadko bywasz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Byliśmy wczoraj na proszonej kolacji u koleżanki męża która ma z kolei męża Chińczyka. Żeby nas specjalnie ugościć, przyrządził nam pan fried dumplings... z nadzieniem ruskim Nie były okropne, całkiem zjadliwe, ale wolę tradycyjne zarówno pan fried dumplings jak i pierogi ruskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2021 On 8/26/2021 at 1:42 PM, barnclose said: Obrazki pomogly, no i troche szczescia w zgadywaniu niektorych pytan 80%. Obrazki pomogły i cztery pytania odgadłam prawidłowo. Tuman ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Happy Labor Day! Kto ma najlepszy najbardziej oryginalny plan na długi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2021 (edytowane) Niestety jestem zmuszony jadać tylko jakieś pierogowe ersatze. Jedyny Polski sklepik w Oregon został zamknięty. Czasem sąsiadka podrzuci swojej roboty "wareniki" to sobie podjem. Są pyszne choć nie takie jak nasze. Poniżej zdjęcie tego co musi mi zastąpić prawdziwe, domowe pierogi. Edytowane 4 Września 2021 przez andyopole Dodałem zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2021 26 minut temu, andyopole napisał: Happy Labor Day! Kto ma najlepszy najbardziej oryginalny plan na długi weekend? Cztery dni w domu z pełnym energii pięciolatkiem i miesięcznym maluchem… plan jest przeżyć i nie zwariować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Oj znam ten ból. Też byłem matką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2021 4 hours ago, andyopole said: Happy Labor Day! Kto ma najlepszy najbardziej oryginalny plan na długi weekend? Samochod na przyczepie ciagne do Lincoln, NE. 12h jazdy. Czysta przyjemnosc ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Czterodniowe wesele na 100 osob aktualnie dzien 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi