andyopole Napisano 7 Kwietnia Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia A to nie jest tak ze w współczesnych samochodach trzeba wcisanc sprzęgło nawet na luzie... Owszem zawsze jest lepiej wcisnąć, czyli rozłączyć sprzęgło przy odpalaniu silnika (są wyjątki). Ale teraz producent Octavii ma kierowców za idiotow I sensorem wymusza wciśnięcie pedału sprzegla do podłogi. To jest bez sensu! Cytuj
katlia Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2 hours ago, pelasia said: @katlia taki ze mnie gracz jak pijaczek. Ha! Mniej wiecej jak ja. Gramy w lottery - kupujemy JEDEN bilet na tydzien - i uwazamy ze to inwestycja w parki Colorado. Jest ubaw klocac sie jakbysmy wydali te pieniadze. 2 Cytuj
Tirowiec1312 Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 3 hours ago, andyopole said: Żeby wygrać trzeba grać. Cytując klasyka: "Trzeba wierzyć, niewierzącemu nie pomoże. A wierzącemu - jak zechce". A tak korzystając z tematu, to te kilka razy jak byłem za oceanem chodziło mi po głowie żeby kupić jakiś los, ale jakoś tak głupio było dopytywać się w bodega co i jak. Więc, ten tego, jak to jest z tym powerball? Jakie losy są najlepsze/najpopularniejsze? Cytuj
mola Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 4 minuty temu, Tirowiec1312 napisał: Jakie losy są najlepsze No jak to jakie... te wygrywające! 3 Cytuj
cavscout Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2 minutes ago, Tirowiec1312 said: Cytując klasyka: "Trzeba wierzyć, niewierzącemu nie pomoże. A wierzącemu - jak zechce". A tak korzystając z tematu, to te kilka razy jak byłem za oceanem chodziło mi po głowie żeby kupić jakiś los, ale jakoś tak głupio było dopytywać się w bodega co i jak. Więc, ten tego, jak to jest z tym powerball? Jakie losy są najlepsze/najpopularniejsze? Powerball I Mega Millions to sa 2 multistanowe loterie które są loterie które są w większości Stanów. Wiec dlatego wygrane są takie zawrotne. Każdy stan ma także loterie które są tylko właściwe dla danego stanu. Cytuj
Joanna30 Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Napisano 8 Kwietnia Ja kupiłam będąc kilka lat temu w USA taki los za $2. Wtedy wygrana to była chyba 8 milionów. I to chyba było Mega Millions. Wygrałam $8, więc było akurat na napiwek dla pani sprzątającej pokój hotelowy Cytuj
kzielu Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Napisano 8 Kwietnia U nas dzisiaj zacmienie slonca - ledwo ale 100% w moim miejscu zamieszkania wiec sie nie ruszam (i tak bym pewnie nie ruszyl) bo pol stanow sie zjechalo. Szkoly zamkniete, pogoda poki co wyglada spoko. Scena jak z Faraona zdaje sie (prawda ? - bo jakies 100 lat temu czytalem). 1 Cytuj
mola Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Napisano 8 Kwietnia My ruszamy w okolice granicy Illinois-Indiana, unikając autostrad ile wlezie. Plan jest, ale zobaczymy gdzie nas pogoda rzuci. Na razie u nas niebo bez jednej chmurki, oby ten stan się utrzymał w drodze na południowy wschód. Do pasa zaćmienia całkowitego mamy godzinkę drogi. Cytuj
Zuza007 Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Napisano 8 Kwietnia Tylko pamiętajcie, żeby przez coś porządnego patrzeć - można sobie zrobić niezłe kuku. Kilka (naście) lat temu było w PL częściowe zaćmienie - kupiliśmy w robocie maskę spawalniczą () i wyszliśmy gromadką na dach naszego biura oglądać Cytuj
kzielu Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 38 minutes ago, Zuza007 said: Tylko pamiętajcie, żeby przez coś porządnego patrzeć - można sobie zrobić niezłe kuku. Kilka (naście) lat temu było w PL częściowe zaćmienie - kupiliśmy w robocie maskę spawalniczą () i wyszliśmy gromadką na dach naszego biura oglądać Spoko, my tutaj to weterani zacmien - poprzednie (czesciowe) bylo w 2017ym. Poza Tym byly prezydent spojrzal wprost i nic mu sie nie stalo (?) wiec ewidentnie mozna (zarcik taki). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi