Patipitts Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 U nas za mostem w AL maz mi wczoraj zatankowal za 1,89$ Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 3 godziny temu, mcpear napisał: A z ciekawości co z nią? Tu gdzie mieszkam po raz pierwszy chyba od 2015-2016 dzisiaj spadło poniżej $3 za galon w Costco za regular W niektórych miejscach $1.59, $1.75 to standard od dwóch dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Srodkowa i zachodnia ND: benzyna na wiekszosci stacji po $1.95, ale widzialem juz tez po $1.89. Nie wiem po ile Sams Club w Bismarck, ale oni czesto maja 5% taniej.Wschodnia ND ma zawsze taniej niz reszta (gdy Bismarck mial $2.59, to Fargo $2.35), wiec tam moze byc ponizej $1.80.Sent from my SM-G973U using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 13 godzin temu, kzielu napisał: Anyway - slabo jest, szczegolnie w przemysle w ktorym pracuje (nie ze w innych jest jakos spektakularnie dobrze...). W moim zawodzie ruchu nie brakuje Brakuje za to masek, chirurgiczne obecnie mamy tylko te wiązane z tyłu, nie pamiętam kiedy je ostatnio nosiłam. Do korona za wiele się nie przydadzą bo obowiązkowo mamy wówczas zakładać N95, ale zwykłe chirurgiczne są potrzebne do opieki nad pacjentami którzy mają grypę, a tych jest cała masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Ja mam przymusowe 2 tygodnie "wakacji", może w końcu mi się uda chatę wysprzatac i cale pranie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Godzinę temu, pelasia napisał: Ja mam przymusowe 2 tygodnie "wakacji", może w końcu mi się uda chatę wysprzatac i cale pranie zrobic. Podobno liczenie ziarenek ryżu w torebkach przynosi zaskakujące obserwacje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 21 minut temu, andyopole napisał: Podobno liczenie ziarenek ryżu w torebkach przynosi zaskakujące obserwacje. Jak wszyscy zaczną myć okna w domach to znaczy że jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 No i wtopa, mamy prikaz by używać wyłącznie zwykłych masek. Dziś pod koniec pracy zacznę dyskretnie pokasływać, zobaczymy co się stanie Pewnie każą mi w domu zostać i wziąć PTO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 13 minut temu, Jackie napisał: No i wtopa, mamy prikaz by używać wyłącznie zwykłych masek. Dziś pod koniec pracy zacznę dyskretnie pokasływać, zobaczymy co się stanie Pewnie każą mi w domu zostać i wziąć PTO. Mam spora garsc masek w domu roznych rodzajow, moze podeslac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Godzinę temu, andyopole napisał: Mam spora garsc masek w domu roznych rodzajow, moze podeslac? W domu to ja też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi