kzielu Napisano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 14 minut temu, mcpear napisał: Ja już jakiś czas temu zauważyłem, że jak się operuje maszynką do strzyżenia bez nasadki (w trybie 0 mm) to generalnie za każdym razem wychodzi identycznie i nie można tego "zepsuć" za bardzo. Stąd w tym trybie operuję już parę lat. Ja od jakiś 20tu z tym że teraz to normalna maszynka do golenia. Praktyczne, idealna fryzura na kwarantannę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 10 godzin temu, Jackie napisał: Mój mąż, jak każdy szanujący się Ashkenazi, ma tzw. jewfro i powoli zaczyna wyglądać jak połączenie Setha Rogena z Albertem Einsteinem Ja tam upinam włosy w kok i cieszę się że są długie i nie muszę ich układać. Jeszcze ze dwa tygodnie i tez bym mógł kok ukrecic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 38 minutes ago, mcpear said: Ja już jakiś czas temu zauważyłem, że jak się operuje maszynką do strzyżenia bez nasadki (w trybie 0 mm) to generalnie za każdym razem wychodzi identycznie i nie można tego "zepsuć" za bardzo. Stąd w tym trybie operuję już parę lat. Moj starszy Brat operuje w tym trybie. Jeszcze mi pare lat zostalo i tez sie pewnie przerzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 1 godzinę temu, mcpear napisał: Ja już jakiś czas temu zauważyłem, że jak się operuje maszynką do strzyżenia bez nasadki (w trybie 0 mm) to generalnie za każdym razem wychodzi identycznie i nie można tego "zepsuć" za bardzo. Stąd w tym trybie operuję już parę lat. Eee, to ja barber-wirtuoz jestem. Na cztery nasadki jechalem. Przyznaje ze dzis do pracy wziąłem taki maly caliper na bateryjke i poprosiłem księgową zeby mi z tylu grzywke podrównała bo czułem że coś tam nie wyszło idealnie. Księgowe do cięcia wprawę mają, po poprawce mogę już czeladnicze dyplomy robić. Przed kilkunastu laty też się sam strzyglem. W USA pierwszy raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Czy ktoś widział, słyszał, miał kontakt z @jannapa? Jakoś tak przepadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 https://www.cnbc.com/2020/05/01/major-companies-talking-about-permanent-work-from-home-positions.html Okazuje się że firma w której pracuje mój mąż nie jest wyjątkowa. Dla biznes dystryktów będzie to nie lada problem, o ile szybko nie wpadną na pomysł jak finansowo zrekompensować, co w momencie głębokiej recesji będzie b. trudne. 4 godziny temu, andyopole napisał: Czy ktoś widział, słyszał, miał kontakt z @jannapa? Jakoś tak przepadła. Ty wiesz że dwa dni temu o tym samym pomyślałam? @rynr napisał coś o Polamerze i motocyklu w innym wątku i od razu mi się @jannapa przypomniała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Dnia 1.05.2020 o 17:13, rzecze1 napisał: Ale z tego co teraz widzę, miałem dopisac, to w najblizszym czasie zrobię małą przerwę od Forum, netu i wszystkich informacji o śmierci na świecie. Co za paskudny rok. A wszystkim dziękuję z góry. Bardzo przykro mi to slyszec. Mam nadzieje, ze Twoi znajomi sie jakos trzymaja i sa pelni nadziei. Ty rowniez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Dnia 5.05.2020 o 00:50, andyopole napisał: Czy ktoś widział, słyszał, miał kontakt z @jannapa? Jakoś tak przepadła. Andy a o mnie to sie nic nie martwiles?! Z drugiej strony to chyba wszyscy wiedza, ze ja jestem troche jak taki kot domowy, znikam sobie na kilka godzin/dni/tygodni, nikt nie wie co robie, ale zawsze po jakims czasie wracam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 6 minut temu, ilon napisał: Andy a o mnie to sie nic nie martwiles?! Z drugiej strony to chyba wszyscy wiedza, ze ja jestem troche jak taki kot domowy, znikam sobie na kilka godzin/dni/tygodni, nikt nie wie co robie, ale zawsze po jakims czasie wracam Oczywiscie ze pamietam ale sie nie martwie. Koty maja marzec, Tobie daje jeszcze maj na wypady a potem juz sie prosze na Forum meldowac regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Dnia 6.05.2020 o 18:49, ilon napisał: Andy a o mnie to sie nic nie martwiles?! Z drugiej strony to chyba wszyscy wiedza, ze ja jestem troche jak taki kot domowy, znikam sobie na kilka godzin/dni/tygodni, nikt nie wie co robie, ale zawsze po jakims czasie wracam Nie wiem jak to zabrzmi , ale ja się martwiłem -nawet sprawdzałem kiedy ostatni raz byłaś na forum , wyszło ,że wchodzisz regularnie. Więc odetchnąłem z ulgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi