Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, mcpear napisał:

Rzeczywiście wasze podejścia @katlia i @marwin są identyczne.

Z tym sie nie zgadzam. Marwin nie lubi pewnych ludzi i ich nie popiera ekonomicznie. Ja nie mam problemu z bialymi biznesami. Po prostu popieram Afro Amerykanskie bo wiem ze im trudniej. Zwlaszcza teraz, w tym momencie. Jezeli nie mam wyboru, to bez problemu pojde do biznesu bialych ludzi. Nie wiem czy marwin jest tak flexible. ;)  

Swoja droga, ciekawa jestem co Jezus by powiedzial na podejscie marwina... Jestem nie wierzaca wiec moze sie myle, ale chyba Jezus bylbly przychylnie nastawiony na inne nacje i nawet! na muzulmanow ;) 

Edytowane przez katlia
  • Like 2

Napisano

Swoja droga, ciekawa jestem co Jezus by powiedzial na podejscie marwina... Jestem nie wierzaca wiec moze sie myle, ale chyba Jezus bylbly przychylnie nastawiony na inne nacje i nawet! na muzulmanow  

Nie wiem co by Jezus, ale ja jestem cholernie niedobrym katolikiem. Duzo grzesze, i daleko mi do tego by byc dobrym odbiciem Boga, jakim w zamysle zostalismy stworzeni.
A tak bardziej serio: nawet w lonie kosciola nie ma zgodnosci 100%. Sa zarowno nurty agresywne wobec innych religii, jak i lewackie.

Dodam jeszcze, ze apartheid byl mocno wspierany przez kosciol protestancki w RSA.

Sent from my SM-G973U using Tapatalk

Napisano
1 hour ago, mcpear said:

Welcome back!

Niby nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki:)

Z utęsknieniem czekam jak jakiś "marzyciel" otworzy wątek, że po "głębokich przemyśleniach" postanowił zmienić swoje życie i przenieść się do USA i w sumie jest trochę zielony i prosi jak ma zacząć załatwiać pracę :)

Tym razem postaram sie dbac o swoje zdrowie psychiczne i za bardzo nie klocic sie z "marzycielami" :D Chociaz jesli teraz ktos dobrowolnie chce sie przeprowadzic do USA, do tego burdelu i bezrobocia, to gratuluje. :)

• Haha 1
  • Upvote 2
Napisano (edytowane)

Przyjmuje ponizsze statystyki z przymruzeniem oka, skopiowane z demotywatory.pl

Edytowane przez Jackie
rasistowski meme
  • Downvote 1
Napisano
Serio, wstydze sie za Ciebie. 
@katlia wrzucilem podejrzewajac ze nie sa to statystyki dokladne. Jest nas tu kilkanascie osob na forum: postawmy sobie za cel zweryfikowanie tych numerow wraz ze zrodlem.

• Downvote 1
Napisano
1 minutę temu, marwin napisał:

@katlia wrzucilem podejrzewajac ze nie sa to statystyki dokladne.

Mnie też wstyd za ciebie. Serio. Kilka postów wyżej oburzasz się na nazistów, a teraz odpierdzielasz taki numer?

Napisano

Niezależnie od tego że na forum nie popieramy wypowiedzi rasistowskich, jest mi naprawdę przykro gdy czytam wypowiedzi forumowiczów ewidentnie mających w doopie to że może niektórzy z nas mają rodziny i przyjaciół o innym kolorze skóry. Wstyd.

Przypominam że każdy rasistowski post będzie usuwany i użytkownik ostrzegany, niezależnie od tego czy miał to być "żart" czy nie.

To co jest rasistowskie a co nie będzie oceniane przez moderatorów.

• Like 2
  • Upvote 7
Napisano
Niezależnie od tego że na forum nie popieramy wypowiedzi rasistowskich, jest mi naprawdę przykro gdy czytam wypowiedzi forumowiczów ewidentnie mających w doopie to że może niektórzy z nas mają rodziny i przyjaciół o innym kolorze skóry. Wstyd.
Przypominam że każdy rasistowski post będzie usuwany i użytkownik ostrzegany, niezależnie od tego czy miał to być "żart" czy nie.
To co jest rasistowskie a co nie będzie oceniane przez moderatorów.

Dokladnie, swoja droga ciekawa jestem czy by sie jeden z drugim odwazyli w twarz takim osobom to powiedziec co wyglaszaja czy tylko w “bialym” gronie sobie heheszkuja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Like 1