katlia Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, mcpear napisał: Rzeczywiście wasze podejścia @katlia i @marwin są identyczne. Z tym sie nie zgadzam. Marwin nie lubi pewnych ludzi i ich nie popiera ekonomicznie. Ja nie mam problemu z bialymi biznesami. Po prostu popieram Afro Amerykanskie bo wiem ze im trudniej. Zwlaszcza teraz, w tym momencie. Jezeli nie mam wyboru, to bez problemu pojde do biznesu bialych ludzi. Nie wiem czy marwin jest tak flexible. Swoja droga, ciekawa jestem co Jezus by powiedzial na podejscie marwina... Jestem nie wierzaca wiec moze sie myle, ale chyba Jezus bylbly przychylnie nastawiony na inne nacje i nawet! na muzulmanow Edytowane 6 Czerwca 2020 przez katlia 2 Cytuj
marwin Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 Swoja droga, ciekawa jestem co Jezus by powiedzial na podejscie marwina... Jestem nie wierzaca wiec moze sie myle, ale chyba Jezus bylbly przychylnie nastawiony na inne nacje i nawet! na muzulmanow Nie wiem co by Jezus, ale ja jestem cholernie niedobrym katolikiem. Duzo grzesze, i daleko mi do tego by byc dobrym odbiciem Boga, jakim w zamysle zostalismy stworzeni.A tak bardziej serio: nawet w lonie kosciola nie ma zgodnosci 100%. Sa zarowno nurty agresywne wobec innych religii, jak i lewackie. Dodam jeszcze, ze apartheid byl mocno wspierany przez kosciol protestancki w RSA.Sent from my SM-G973U using Tapatalk Cytuj
Roelka v.2 Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 1 hour ago, mcpear said: Welcome back! Niby nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki:) Z utęsknieniem czekam jak jakiś "marzyciel" otworzy wątek, że po "głębokich przemyśleniach" postanowił zmienić swoje życie i przenieść się do USA i w sumie jest trochę zielony i prosi jak ma zacząć załatwiać pracę Tym razem postaram sie dbac o swoje zdrowie psychiczne i za bardzo nie klocic sie z "marzycielami" Chociaz jesli teraz ktos dobrowolnie chce sie przeprowadzic do USA, do tego burdelu i bezrobocia, to gratuluje. 1 2 Cytuj
marwin Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Przyjmuje ponizsze statystyki z przymruzeniem oka, skopiowane z demotywatory.pl Sent from my SM-G973U using Tapatalk Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Jackie rasistowski meme 1 Cytuj
katlia Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Serio, wstydze sie za Ciebie. @Jackie mozesz usunac? Bo to jest naprawde offensive. (Eh, i po polsku na dodatek...) Edytowane 6 Czerwca 2020 przez katlia Cytuj
marwin Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 Serio, wstydze sie za Ciebie. @katlia wrzucilem podejrzewajac ze nie sa to statystyki dokladne. Jest nas tu kilkanascie osob na forum: postawmy sobie za cel zweryfikowanie tych numerow wraz ze zrodlem.Sent from my SM-G973U using Tapatalk 1 Cytuj
Jackie Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 1 minutę temu, marwin napisał: @katlia wrzucilem podejrzewajac ze nie sa to statystyki dokladne. Mnie też wstyd za ciebie. Serio. Kilka postów wyżej oburzasz się na nazistów, a teraz odpierdzielasz taki numer? Cytuj
katlia Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 Marwin, wstawilam Twoje imie na "ignoruj." Nie bede widziala/czytala Twoich wypowiedzi. Enough is enough. 1 Cytuj
Jackie Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 Niezależnie od tego że na forum nie popieramy wypowiedzi rasistowskich, jest mi naprawdę przykro gdy czytam wypowiedzi forumowiczów ewidentnie mających w doopie to że może niektórzy z nas mają rodziny i przyjaciół o innym kolorze skóry. Wstyd. Przypominam że każdy rasistowski post będzie usuwany i użytkownik ostrzegany, niezależnie od tego czy miał to być "żart" czy nie. To co jest rasistowskie a co nie będzie oceniane przez moderatorów. 2 7 Cytuj
Patipitts Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 Niezależnie od tego że na forum nie popieramy wypowiedzi rasistowskich, jest mi naprawdę przykro gdy czytam wypowiedzi forumowiczów ewidentnie mających w doopie to że może niektórzy z nas mają rodziny i przyjaciół o innym kolorze skóry. Wstyd. Przypominam że każdy rasistowski post będzie usuwany i użytkownik ostrzegany, niezależnie od tego czy miał to być "żart" czy nie. To co jest rasistowskie a co nie będzie oceniane przez moderatorów. Dokladnie, swoja droga ciekawa jestem czy by sie jeden z drugim odwazyli w twarz takim osobom to powiedziec co wyglaszaja czy tylko w “bialym” gronie sobie heheszkuja. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi