katlia Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Godzinę temu, kzielu napisał: w Krogerze w przybliżeniu maske miała jedna osoba poza mną... Jakbyś się ktoś zastanawiał jak zostaliśmy światowym liderem w covidzie... To bardzo przygnebiajace. U mnie w sklepach tak 98%-100% ludzi w maskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 9 minut temu, katlia napisał: To bardzo przygnebiajace. U mnie w sklepach tak 98%-100% ludzi w maskach. U nas na powrót maski mandatory w zamkniętych obiektach. Przed drzwiami stoi gostek i jak ktoś maski nie ma to mu wręcza. Moja niewielka firma dostała $100k na takie kwarantannowe przypadki. Tak więc @pelasia, Twój boss też pewnie dostał kasę od rządu żeby zapłacić za siedzenie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 3 godziny temu, andyopole napisał: Tak więc @pelasia, Twój boss też pewnie dostał kasę od rządu żeby zapłacić za siedzenie w domu. No i tak powinno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 14 godzin temu, andyopole napisał: U nas na powrót maski mandatory w zamkniętych obiektach. M nas nawet na plaży zakaz zdejmowania! Juz widze te tlumy opalające się w maseczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Więc kolejna historia - lokalna restauracja (niewielki chain) Cootie's Brown - wbijamy się na lunch, pięćset stolików pustych. Nikt z obsługi nie nosi maski, sadzają nas na końcu sali, 15 minut później dwa sąsiednie stoliki obsadzone rodzinami - mimo możliwości rozsadzenia ludzi co najmniej z odstępem stolika. Przenosimy się na zewnątrz i za chwilę to samo, dwa sąsiednie stoliki obsadzone, mimo dziesięciu innych pustych. Oni tu na południu mają to centralnie w dupie. Tak wygląda rzeczywistość. WTF. (Bristol jest na granicy TN i VA, przyjechałem jak co roku ścigać się na Bristol Motor Speedway / Thunder Valley) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 3 minutes ago, kzielu said: Więc kolejna historia - lokalna restauracja (niewielki chain) Cootie's Brown - wbijamy się na lunch, pięćset stolików pustych. Nikt z obsługi nie nosi maski, sadzają nas na końcu sali, 15 minut później dwa sąsiednie stoliki obsadzone rodzinami - mimo możliwości rozsadzenia ludzi co najmniej z odstępem stolika. Przenosimy się na zewnątrz i za chwilę to samo, dwa sąsiednie stoliki obsadzone, mimo dziesięciu innych pustych. Oni tu na południu mają to centralnie w dupie. Tak wygląda rzeczywistość. WTF. (Bristol jest na granicy TN i VA, przyjechałem jak co roku ścigać się na Bristol Motor Speedway / Thunder Valley) Troche mnie to przeraza. :/ W mojej okolicy wszyscy wszedzie nosza maski i trzymaja sie od siebie zdaleka. Nie wyobrażam sobie poki co innej rzeczywistosci. Eh. Naprawde nie chce wracac do USA. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 U nas w GA wszyscy nosili Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 2 godziny temu, agatenka napisał: M nas nawet na plaży zakaz zdejmowania! Juz widze te tlumy opalające się w maseczkach Ważne aby żopa była opalona... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Flaga (moja) w niebrzydkim miejscu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Ale ładne kwiatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi