Jackie Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Wesołych Świąt, forumowicze! PS/ Jutro wrzucę zdjęcie indyka! EDIT: miała być GĘŚ, nie indyk! Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Jackie 1 Cytuj
pelasia Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2020 1 hour ago, Jackie said: Wesołych Świąt, forumowicze! PS/ Jutro wrzucę zdjęcie indyka! A to nie miala byc gęś? Juz sie gubie jakie Wy te ptaki przygotowujecie! Tak czy inaczej wrzucaj zdjęcia, niech nam slinka leci. 1 Cytuj
Jackie Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2020 23 minutes ago, pelasia said: A to nie miala byc gęś? Nie wiem czy za mało spałam czy co, coś mi się w głowie popieprzyło W razie gdyby ktoś inny miał wątpliwości - BĘDZIE GĘŚ! 3 Cytuj
andyopole Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Jackie napisał: Nie wiem czy za mało spałam czy co, coś mi się w głowie popieprzyło W razie gdyby ktoś inny miał wątpliwości - BĘDZIE GĘŚ! Eee tam, przyznaj się. Będzie odgrzewany left over z Thanksgiving. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez andyopole 1 1 Cytuj
Patipitts Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2020 Wesolych swiat dla wszystkich! Niech te swieta beda dobre, rodzinne i spokojne:) a nowy rok choc odrobine lepszy od tego ostatniego Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj
mola Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2020 Wesołych świat! Zjedzcie najwięcej, przytyjcie najmniej! 19 minut temu, Patipitts napisał: nowy rok choc odrobine lepszy od tego ostatniego Poprzeczka jest baaardzo nisko 2 2 Cytuj
haneczka019 Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2020 Wszystkiego dobrego dla wszystkich . 3 Cytuj
Jackie Napisano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2020 Gęś była znakomita! Mam zdjęcie przez wrzuceniem do piekarnika i... po odcięciu nóżek i piersi, bo zapomnieliśmy cyknąć fotkę zaraz po wyjęciu z piekarnika Jutro wrzucę fotę, dziś jestem zbyt zmęczona. Mam nadzieję że wszyscy leżą i jęczą z obżarcia się dobrym jedzeniem My idziemy zaraz na spacer, jest fajnie na zewnątrz, minus 7 Celsjusza i nie wieje. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2020 U nas jest wyjatkowo zimno. Minus 10. Szkoda tylko ze Święta nie byly biale... Jakby ktoś nie slyszal, w Nashville wybuchła bomba. Od rana nie dzialaja telefony/Internet bo bomba wybuchla w pobliżu budynku at&t. Siec at&t padla chyba w polowie stanu. Masakra. Tyle dobrze ze poki co nie ma informacji o ofiarach śmiertelnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi