Jackie Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Wesołych Świąt, forumowicze! PS/ Jutro wrzucę zdjęcie indyka! EDIT: miała być GĘŚ, nie indyk! Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Jackie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 1 hour ago, Jackie said: Wesołych Świąt, forumowicze! PS/ Jutro wrzucę zdjęcie indyka! A to nie miala byc gęś? Juz sie gubie jakie Wy te ptaki przygotowujecie! Tak czy inaczej wrzucaj zdjęcia, niech nam slinka leci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 23 minutes ago, pelasia said: A to nie miala byc gęś? Nie wiem czy za mało spałam czy co, coś mi się w głowie popieprzyło W razie gdyby ktoś inny miał wątpliwości - BĘDZIE GĘŚ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Jackie napisał: Nie wiem czy za mało spałam czy co, coś mi się w głowie popieprzyło W razie gdyby ktoś inny miał wątpliwości - BĘDZIE GĘŚ! Eee tam, przyznaj się. Będzie odgrzewany left over z Thanksgiving. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez andyopole 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Wesolych Swiat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Wesolych swiat dla wszystkich! Niech te swieta beda dobre, rodzinne i spokojne:) a nowy rok choc odrobine lepszy od tego ostatniego Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Wesołych świat! Zjedzcie najwięcej, przytyjcie najmniej! 19 minut temu, Patipitts napisał: nowy rok choc odrobine lepszy od tego ostatniego Poprzeczka jest baaardzo nisko 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Wszystkiego dobrego dla wszystkich . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Gęś była znakomita! Mam zdjęcie przez wrzuceniem do piekarnika i... po odcięciu nóżek i piersi, bo zapomnieliśmy cyknąć fotkę zaraz po wyjęciu z piekarnika Jutro wrzucę fotę, dziś jestem zbyt zmęczona. Mam nadzieję że wszyscy leżą i jęczą z obżarcia się dobrym jedzeniem My idziemy zaraz na spacer, jest fajnie na zewnątrz, minus 7 Celsjusza i nie wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 U nas jest wyjatkowo zimno. Minus 10. Szkoda tylko ze Święta nie byly biale... Jakby ktoś nie slyszal, w Nashville wybuchła bomba. Od rana nie dzialaja telefony/Internet bo bomba wybuchla w pobliżu budynku at&t. Siec at&t padla chyba w polowie stanu. Masakra. Tyle dobrze ze poki co nie ma informacji o ofiarach śmiertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi