andyopole Napisano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 27 minut temu, andyopole napisał: @haneczka019, to jak to teraz jest gdy macie do oglądania i słuchania jedynie słusznych, narodowych nadawców? @Joanna30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Godzinę temu, andyopole napisał: @haneczka019, to jak to teraz jest gdy macie do oglądania i słuchania jedynie słusznych narodowych nadawców? Postaram się to ująć jakoś bez wulgaryzmów... fatalnie. A jest jeszcze gorzej, jak się czyta komentarze niektórych ludzi, którzy nie mają wyobraźni i nie rozumieją, jak może wyglądać nasza przyszłość, tylko psy wieszają na protestujących mediach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 2 godziny temu, andyopole napisał: @Joanna30 ? Hm... Ranek mi się rozbił, bo słucham Zetki i tam mi piosenki/wiadomości wyznaczają rytm poranka. A tu była wielka d*. W pracy przerzuciłam się na własną muzę, albo słucham internetowo Eski Rock, bo tam sama muza, przeplatana tym komunikatem o proteście. Także kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Znalazlam w Sam's Club. Na dzisiaj jak znalazl. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskierka Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 nie ma to jak porządne pączki na obczyźnie! U mnie tylko niemieckie "Berlinery", do polskich im daleko. I to nadzienie jakieś nie takie, brakuje mi tych z różą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jeszcze gorące 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Teraz, mola napisał: Jeszcze gorące Można by Cię jakoś adoptować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 3 minuty temu, andyopole napisał: Można by Cię jakoś adoptować? Chyba za późno. Ale przyjmuję spadki jakby coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 6 minutes ago, mola said: Jeszcze gorące Piekne grube paczki. Ja musialam zadowolic sie kupnymi. Nie mam za bardzo talentu do wypiekow. Ale musze przyznac, ze kupne paczki okazaly sie bardzo dobre. Tym bardziej, ze nie spodziewalam sie znalezc "polskich" paczkow w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 24 minutes ago, Iskierka said: nie ma to jak porządne pączki na obczyźnie! U mnie tylko niemieckie "Berlinery", do polskich im daleko. I to nadzienie jakieś nie takie, brakuje mi tych z różą A tak przy okazji - moze to glupie pytanie - co w zasadzie jest nadzienie "z różą" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi