andyopole Napisano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Malgoo napisał: Pamiętam jak w glinianym garnku był smalec używany do wszystkiego, a z tych z tych pozostałych skwarek robiło się... pycha ciasteczka Nigdy tych ciasteczek nie próbowałem robić ani nigdy nie jadłem. W moich rodzinnych domach nie piekło się ich. edit: skwareczki z cebulką to doskonały dodatek do pierogów. Edytowane 8 Marca 2021 przez andyopole Cytuj
ilon Napisano 8 Marca 2021 Zgłoś Napisano 8 Marca 2021 17 minutes ago, andyopole said: Nigdy tych ciasteczek nie próbowałem robić ani nigdy nie jadłem. W moich rodzinnych domach nie piekło się ich. edit: skwareczki z cebulką to doskonały dodatek do pierogów. I do mashed potatoes Cytuj
andyopole Napisano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 8 Marca 2021 31 minut temu, ilon napisał: I do mashed potatoes Also. Cytuj
Patipitts Napisano 9 Marca 2021 Zgłoś Napisano 9 Marca 2021 7 hours ago, andyopole said: Nigdy tych ciasteczek nie próbowałem robić ani nigdy nie jadłem. W moich rodzinnych domach nie piekło się ich. No cooo ty Andy! Moja mama robila czesto i furore robily wsrod moich kolezanek, nie mogly uwierzyc ze to ze skwarek Cytuj
andyopole Napisano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2021 W dniu 8.03.2021 o 17:22, Patipitts napisał: No cooo ty Andy! Moja mama robila czesto i furore robily wsrod moich kolezanek, nie mogly uwierzyc ze to ze skwarek Poogladalem różne przepisy, jeśli nie będzie dobrej pogody w weekend to spróbuję. Podstawowy składnik mam. 1 Cytuj
andyopole Napisano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2021 A tak dziś zastosowałem w praktyce te specjały. 2 Cytuj
Patipitts Napisano 12 Marca 2021 Zgłoś Napisano 12 Marca 2021 10 hours ago, andyopole said: A tak dziś zastosowałem w praktyce te specjały. Mmm u mnie tez ostatnio byly udaly sie wysmienicie, prawie jak u mamy tylko szkoda ze nie mam swojskich skwareczek, ale maz usmazyl bekon i bylo prawie to samo mniam! Mam jeszcze zapas w zamrazalce:) Cytuj
andyopole Napisano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2021 2 godziny temu, Patipitts napisał: tylko szkoda ze nie mam swojskich skwareczek Zrobic skwareczki to najmniejszy problem. Cytuj
mcpear Napisano 14 Marca 2021 Zgłoś Napisano 14 Marca 2021 Dla tych co lubią aby nie przegapili: Shtisel sezon 3 pojawi się na Netflix 25ego marca - czuję że będę znieczulony w weekend za dwa tygodnie Cytuj
katlia Napisano 14 Marca 2021 Zgłoś Napisano 14 Marca 2021 6 minutes ago, mcpear said: Dla tych co lubią aby nie przegapili: Shtisel sezon 3 pojawi się na Netflix 25ego marca - czuję że będę znieczulony w weekend za dwa tygodnie Ja jestem z tych, wiec dziekuje. Z przyjemnoscia objerze! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi