Roelka v.2 Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 9 minutes ago, ilon said: Ok, czy ja bylam jedyna osoba na forum, ktora nie wiedziala, ze ty i @Xarthisius jestescie para? Nie zeby to cokolwiek zmienialo, ale jaka mila niespodzianka! Ja nie mialam pojecia. :p Dobrze sie kryja. 1 Cytuj
mola Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 @Roelka v.2 @ilon serio? Nie że się strasznie afiszujemy, ale kto bardzo uważnie czyta ten wie Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2021 (edytowane) 31 minut temu, ilon napisał: Ok, czy ja bylam jedyna osoba na forum, ktora nie wiedziala, ze ty i @Xarthisius jestescie para? Nie zeby to cokolwiek zmienialo, ale jaka mila niespodzianka! Od jakiegos czasu (rok?) juz wiem, a nie wiedzialem. Tak ze tez jestem ciezko kapujacy. edit: az sprawdzilem. Rozkminilem "nasza partyzantke" w lipcu ubieglego roku. Nawet sobie poczytalem tu i tam o tej forumowej parce. Edytowane 6 Października 2021 przez andyopole Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 29 minutes ago, mola said: @Roelka v.2 @ilon serio? Nie że się strasznie afiszujemy, ale kto bardzo uważnie czyta ten wie Haha, no ja tak szczerze mowiac sie przyznam to czasem cos przeczytam i mi za 5 minut juz sie zapomni, wiec calkiem mozliwe ze kiedys cos przeczytalam, ale w miedzyczasie mi sie zapomnialo LOL. Cytuj
kzielu Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 1 hour ago, ilon said: Ok, czy ja bylam jedyna osoba na forum, ktora nie wiedziala, ze ty i @Xarthisius jestescie para? Nie zeby to cokolwiek zmienialo, ale jaka mila niespodzianka! Tak. Spostrzegawczy ;-) nawet wyczaili gdzie mieszkaja i ich odwiedzili w domu 1 Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 22 minutes ago, kzielu said: Tak. Spostrzegawczy ;-) nawet wyczaili gdzie mieszkaja i ich odwiedzili w domu A to akurat wyczailam ze byles w odwiedzinach. Nawet pamietam, ze macie baby fever po tych odwiedzinach wiec teraz czekam az kzielu napiszesz, ze powitaliscie nowego czlonka rodziny! Swoja droga jak ktos bedzie przejazdem w stolicy to ja tez zapraszam! Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2021 29 minut temu, kzielu napisał: Tak. Spostrzegawczy ;-) nawet wyczaili gdzie mieszkaja i ich odwiedzili w domu Mnie kiedys obiecywali nawet nawiedzic w OREGON ale nic z tego nie wyszlo. Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 @andyopole hehhe nikt nie chce jechac do oregonu, sorry :p Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2021 5 minut temu, ilon napisał: @andyopole hehhe nikt nie chce jechac do oregonu, sorry :p Jak mi Bog mily. Polece do tego Delaware i za ten warkocz wytarmosze! 2 Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 W delaware to co najwyzej agatke moze spotkasz ale to tylko w letnim sezonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi