Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

3 hours ago, andyopole said:

2027 do 2033, w tym czasie bezterminowcy (w tym ja) mają wymienić swoje prawka. Z tym ze w tych latach nie wygasają uprawnienia. Ważność utraci sam plastik, mają nam dawać na 15 lat. Mnie wystarczy, jeszcze u św. Piotra se pojeżdżę. Tu najbardziej chodzi o kasę, teraz to chyba kosztuje coś ok. 100 PLN.

15 lat jest ok, ale tutaj 5? No bez kitu.... kasiore cisna i tyle :/ 

Smutna wiadomość na majówkę.... 9 kwietnia odeszła @Jackie - długoletni admin tego forum, stałym bywalcom bardzo dobrze znana. Choroba niestety wzięła górę... Rest in peace Jackie, podróże teraz tylko najlepszą klasą.

Jest miejsce w internetach na wirtualne kondolencje dla Jackie, jakby ktoś chciał namiary to proszę na priv.

1 godzinę temu, mola napisał:

Smutna wiadomość na majówkę.... 9 kwietnia odeszła @Jackie - długoletni admin tego forum, stałym bywalcom bardzo dobrze znana. Choroba niestety wzięła górę... Rest in peace Jackie, podróże teraz tylko najlepszą klasą.

Jest miejsce w internetach na wirtualne kondolencje dla Jackie, jakby ktoś chciał namiary to proszę na priv.

Myślałam ostatnio o niej, dlaczego się nie pojawia :(.

Edytowane przez haneczka019

Ojej, to naprawde powaznie smutna wiadomosc. Wlasnie o niej myslalam, bo planujemy podroz do Chicago. Kiedys wspomniala ze lubila polskie kosmetyki, ja ja zapytalam jakie, a ona odpowiedziala paczka: wyslala mi polskie maseczyki, kremy i balsamy. Byla taka osoba. May her memory be a blessing. :(

Nie dalej jak wczoraj trafiłem przypadkiem na listę "adminow" i pomyślałem że @Jackie dość długo się nie pojawia. Często mówiła o swojej chorobie, wydawało się że wygrała walkę. Pamiętam że miała wiele planów. Myślę że będziemy dobrze wspominać naszą koleżankę. Niech nadal realizuje swoje zamierzenia. RiP.  :(