MeganMarkle Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 3 hours ago, andyopole said: 2027 do 2033, w tym czasie bezterminowcy (w tym ja) mają wymienić swoje prawka. Z tym ze w tych latach nie wygasają uprawnienia. Ważność utraci sam plastik, mają nam dawać na 15 lat. Mnie wystarczy, jeszcze u św. Piotra se pojeżdżę. Tu najbardziej chodzi o kasę, teraz to chyba kosztuje coś ok. 100 PLN. 15 lat jest ok, ale tutaj 5? No bez kitu.... kasiore cisna i tyle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 8 minut temu, MeganMarkle napisał: 15 lat jest ok, ale tutaj 5? No bez kitu.... kasiore cisna i tyle :/ No przeciem napisał: "Po pierwsze zapłacić." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Smutna wiadomość na majówkę.... 9 kwietnia odeszła @Jackie - długoletni admin tego forum, stałym bywalcom bardzo dobrze znana. Choroba niestety wzięła górę... Rest in peace Jackie, podróże teraz tylko najlepszą klasą. Jest miejsce w internetach na wirtualne kondolencje dla Jackie, jakby ktoś chciał namiary to proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 O kurcze Bardzo smutna wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Zauwazylem ze zniknela jakis czas temu z forum i mialem nadzieje ze to nie z powodu zdrowia. Bardzo przykra wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Bardzo smutna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, mola napisał: Smutna wiadomość na majówkę.... 9 kwietnia odeszła @Jackie - długoletni admin tego forum, stałym bywalcom bardzo dobrze znana. Choroba niestety wzięła górę... Rest in peace Jackie, podróże teraz tylko najlepszą klasą. Jest miejsce w internetach na wirtualne kondolencje dla Jackie, jakby ktoś chciał namiary to proszę na priv. Myślałam ostatnio o niej, dlaczego się nie pojawia . Edytowane 1 Maja 2022 przez haneczka019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Ojej, to naprawde powaznie smutna wiadomosc. Wlasnie o niej myslalam, bo planujemy podroz do Chicago. Kiedys wspomniala ze lubila polskie kosmetyki, ja ja zapytalam jakie, a ona odpowiedziala paczka: wyslala mi polskie maseczyki, kremy i balsamy. Byla taka osoba. May her memory be a blessing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Nie dalej jak wczoraj trafiłem przypadkiem na listę "adminow" i pomyślałem że @Jackie dość długo się nie pojawia. Często mówiła o swojej chorobie, wydawało się że wygrała walkę. Pamiętam że miała wiele planów. Myślę że będziemy dobrze wspominać naszą koleżankę. Niech nadal realizuje swoje zamierzenia. RiP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Bardzo smutna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi