andyopole Napisano 7 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia A to nie jest tak ze w współczesnych samochodach trzeba wcisanc sprzęgło nawet na luzie... Owszem zawsze jest lepiej wcisnąć, czyli rozłączyć sprzęgło przy odpalaniu silnika (są wyjątki). Ale teraz producent Octavii ma kierowców za idiotow I sensorem wymusza wciśnięcie pedału sprzegla do podłogi. To jest bez sensu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2 hours ago, pelasia said: @katlia taki ze mnie gracz jak pijaczek. Ha! Mniej wiecej jak ja. Gramy w lottery - kupujemy JEDEN bilet na tydzien - i uwazamy ze to inwestycja w parki Colorado. Jest ubaw klocac sie jakbysmy wydali te pieniadze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 3 hours ago, andyopole said: Żeby wygrać trzeba grać. Cytując klasyka: "Trzeba wierzyć, niewierzącemu nie pomoże. A wierzącemu - jak zechce". A tak korzystając z tematu, to te kilka razy jak byłem za oceanem chodziło mi po głowie żeby kupić jakiś los, ale jakoś tak głupio było dopytywać się w bodega co i jak. Więc, ten tego, jak to jest z tym powerball? Jakie losy są najlepsze/najpopularniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 4 minuty temu, Tirowiec1312 napisał: Jakie losy są najlepsze No jak to jakie... te wygrywające! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2 minutes ago, Tirowiec1312 said: Cytując klasyka: "Trzeba wierzyć, niewierzącemu nie pomoże. A wierzącemu - jak zechce". A tak korzystając z tematu, to te kilka razy jak byłem za oceanem chodziło mi po głowie żeby kupić jakiś los, ale jakoś tak głupio było dopytywać się w bodega co i jak. Więc, ten tego, jak to jest z tym powerball? Jakie losy są najlepsze/najpopularniejsze? Powerball I Mega Millions to sa 2 multistanowe loterie które są loterie które są w większości Stanów. Wiec dlatego wygrane są takie zawrotne. Każdy stan ma także loterie które są tylko właściwe dla danego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Ja kupiłam będąc kilka lat temu w USA taki los za $2. Wtedy wygrana to była chyba 8 milionów. I to chyba było Mega Millions. Wygrałam $8, więc było akurat na napiwek dla pani sprzątającej pokój hotelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia U nas dzisiaj zacmienie slonca - ledwo ale 100% w moim miejscu zamieszkania wiec sie nie ruszam (i tak bym pewnie nie ruszyl) bo pol stanow sie zjechalo. Szkoly zamkniete, pogoda poki co wyglada spoko. Scena jak z Faraona zdaje sie (prawda ? - bo jakies 100 lat temu czytalem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia My ruszamy w okolice granicy Illinois-Indiana, unikając autostrad ile wlezie. Plan jest, ale zobaczymy gdzie nas pogoda rzuci. Na razie u nas niebo bez jednej chmurki, oby ten stan się utrzymał w drodze na południowy wschód. Do pasa zaćmienia całkowitego mamy godzinkę drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Tylko pamiętajcie, żeby przez coś porządnego patrzeć - można sobie zrobić niezłe kuku. Kilka (naście) lat temu było w PL częściowe zaćmienie - kupiliśmy w robocie maskę spawalniczą () i wyszliśmy gromadką na dach naszego biura oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 38 minutes ago, Zuza007 said: Tylko pamiętajcie, żeby przez coś porządnego patrzeć - można sobie zrobić niezłe kuku. Kilka (naście) lat temu było w PL częściowe zaćmienie - kupiliśmy w robocie maskę spawalniczą () i wyszliśmy gromadką na dach naszego biura oglądać Spoko, my tutaj to weterani zacmien - poprzednie (czesciowe) bylo w 2017ym. Poza Tym byly prezydent spojrzal wprost i nic mu sie nie stalo (?) wiec ewidentnie mozna (zarcik taki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi