andyopole Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 9 minut temu, kzielu napisał: E tam. N3210 i snake ! To byl czad ;-) Chyba tez mialem, służbową. Moja pierwsza Nokia w 1997 roku w Plusie to byl model, bodaj, 2210. Trzeba bylo jak dzisiejsze smartfony, ladowac codziennie. Telefon kosztowal cos okolo 1200 zlotych a aktywacja, w promocji, 250 PLN. Jak wprowadzili nowa usluge, SMS, to byl czad dopiero! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Moj pierwszy telefon wyglądał tak ( Era) Edytowane 1 Grudnia 2016 przez pelasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 11 minut temu, pelasia napisał: Moj pierwszy telefon wyglądał tak ( Era) Metalic, full wypas. Jakie miał felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 13 minut temu, pelasia napisał: Moj pierwszy telefon wyglądał tak ( Era) I właśnie się dowiedzieliśmy ile masz lat. ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Moj pierwszy to byl Sagem MW3026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 47 minut temu, KaeR napisał: I właśnie się dowiedzieliśmy ile masz lat. ☺️ Ale przecież to nie jest żadna tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 6 godzin temu, pelasia napisał: Moj pierwszy telefon wyglądał tak ( Era) Też od tego zaczynałem, ale dostałem w kolorze czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 A to była moja pierwsza komórka Bo ja się w ogóle długo opierałam tej technologii, uważałam, że jest niepotrzebna i wzięłam ją właściwie z konieczności w 2002 roku, kiedy byłam łączniczką w spisie powszechnym i potrzebowałam, żeby moi rachmistrzowie mieli do mnie kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Jeszcze miałem okazję korzystać z takiej Nokii, może nie ładna ale miała internet Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Kurczę, a ja nie pamietam swojego pierwszego telefonu. Wiem, że był czarny, duży, ciężki i miał chyba wysuwaną antenkę Nie wiem co to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi