andyopole Napisano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Ja tak samo. Spalam caly czas, jak dolecialam do Polski juz bylam wyspana ja natomiast nie potrafie spac w zadnym pojeździe jeśli nie znam jego "kierowcy". Udają mi się tylko krótkie drzemki, takie "dwa razy po 15 kilometrow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 To bylo na lotnisku, potem w samolocie i tak spalam, mimo ze nie znalam pilota. Ja mam ledwo 165cm wiec akurat fajnie i wygodnie sie mieszcze w fotelach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Ja tez juz niedlugo bede leciec... nie moge sie doczekac! Co do lotu nie mamy za wielkiego wyboru. wszystko organizuje wojsko. W ogole, ta przeprowadzka to jakis logistyczny koszmar. Jedyne plusy to nie musimy sie martwic o szukanie lotu i jeszcze wojsko nam pakuje caly dobytek. Zakazali nam cokolwiek pakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 5 godzin temu, andyopole napisał: ja natomiast nie potrafie spac w zadnym pojeździe jeśli nie znam jego "kierowcy". Udają mi się tylko krótkie drzemki, takie "dwa razy po 15 kilometrow". Ja od małego cierpię na jedną przypadłość , śpię bardzo płytko , nerwów i nie zasnę w dzień .Jest od tego jeden wyjątek...pojazdy a zwłaszcza samochody (autokary itd.) zasypiam praktycznie od razu. Już jako niemowlak wsadzano mnie do samochodu i od razu zasypiałem. Tylko raz jadąc praktycznie non stop 72h nabawiłem się choroby lokomocyjnej ale teraz wszystko wróciło do normy. Jak zrobiłem prawo jazdy to ja i moja rodzina strasznie bali się czy nie będę zasypiał za kierownicą ale nie do tej pory to dla mnie ogromny stres , ale jakbym doszedł do sprawności to kto wie.... ilon pochwal się nowym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ilon ja tez czekam na zdjecie twojej nowej bryki a tu nadal nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Aaa Pelasia, myslalam ze moj post przeknal niezauwazony, a w pozniejszym czasie bede miala wymowke jakby ktos pytal, hehe. Mam troche zdjec, glownie selfie oczywiscie z moja nowa miloscia w tle, wrzuce tu albo w avatarze :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 1 minutę temu, ilon napisał: Aaa Pelasia, myslalam ze moj post przeknal niezauwazony, a w pozniejszym czasie bede miala wymowke jakby ktos pytal, hehe. Mam troche zdjec, glownie selfie oczywiscie z moja nowa miloscia w tle, wrzuce tu albo w avatarze :)) Dawaj ! Co w koncu kupilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Niestety nie Mustanga, ale obiecalam sobie (juz teraz napewno) ze to bedzie moje nastepne. Fotke wrzuce jutro. Z telefonu cos sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 No i dotarłam w sumie to wczoraj ale padłam jak mucha w swoim łóżeczku ja niestety tez nie umiem spac w żadnych środkach transportu, chyba chodzi o to ze na siedząco jest mi niewygodnie i zawsze w podróży dostaje ataku alergii, a w samolotach mi sie odtykają zatoki i zawsze mam masakrę. Co prawda ze zmęczenia mi sie udało usnąć na chwile w samolocie, ale takie spanie to nie spanie. Na szczescie jestem juz w domu, mama przywitała schabowym z ziemniaczkami i suroweczka a piesek tulił do snu zdziwiłam sie ze mnie poznał po tyłku miesiącach, myslalam ze zostanę obszczekana albo głowę mi urwie a tu miłość od samego wejścia. Ilon ja tez chce zobaczyć autko my będziemy po wakacjach zmieniac z volvo xc70 na jakiegoś traka z wysokim zawieszeniem, nie da sie po tych wertepach wiejskich jeździć tym małym pierdem, musieliśmy wszystkie amortyzatory wymienić w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nie mieć traka na południu to jak nie chodzić do kościoła...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi