rzecze1 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Godzinę temu, Joanna30 napisał: Was zajmuje to, co robi Trump (i słusznie, bo to będzie się przekłądać lub już przekłada na życie codzienne), a ja jestem przeszczęśliwa, że wreszcie zakończył się serial o przedłużeniu kadencji Donalda Tuska. Już miałam dość wyciągania argumentów z kosmosu, wyciągania kandydatów z kosmosu, generalnie wyciągania wszystkiego z kosmosu. Uff...(...) Współczuję! Ale i obawiam się, ze gadanina w Polsce jeszcze nie szybko się skończy. W Sky News temu cyrkowi wywleczonemu dzis do Europy poświęcono w wiadomościach o siódmej jakieś pięc sekund; zatem jedna korzysc z tej samoizolacji PiS-u jest tutaj taka, ze nie trzeba juz ich będzie oglądac i wysłuchiwac. Co najwyzej pojawią się okazjonalnie w kategorii peryferyjnych ciekawostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Panie i Panowie, juz prawie weekend! Jakies plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Panie i Panowie, juz prawie weekend! Jakies plany? Srednio, pogoda sie znowu centralnie - za przeproszeniem - zj****la bo inaczej tego nazwac nie mozna.... Jedynie jkb pewnie jest zadowolony... A jutro mi przywoza nowy pojazd do przechowywania w garazu, marki John Deere ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 A się pochwalę Następny tydzień przygotowań do wielkiego kroku a tutaj próbka tego czym będziemy się zajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 8 minut temu, kzielu napisał: Srednio, pogoda sie znowu centralnie - za przeproszeniem - zj****la bo inaczej tego nazwac nie mozna.... Jedynie jkb pewnie jest zadowolony... A jutro mi przywoza nowy pojazd do przechowywania w garazu, marki John Deere ;-) U nas tak samo. Wczoraj chodzilam w krotkim rekawku na zewnatrz a dzis mam gruba zimowa kurtke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 22 godziny temu, rzecze1 napisał: Współczuję! Ale i obawiam się, ze gadanina w Polsce jeszcze nie szybko się skończy. W Sky News temu cyrkowi wywleczonemu dzis do Europy poświęcono w wiadomościach o siódmej jakieś pięc sekund; zatem jedna korzysc z tej samoizolacji PiS-u jest tutaj taka, ze nie trzeba juz ich będzie oglądac i wysłuchiwac. Co najwyzej pojawią się okazjonalnie w kategorii peryferyjnych ciekawostek. Ja osobiście wolałabym, żeby nawet pięciu sekund nie poświęcali dla tego tematu . Jest mi po prostu wstyd, pomimo tego, że w żadnym nawet najmniejszym procencie nie utożsamiam się z polityką partii rządzącej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 No pewnie ze sie ciesze Przyjemny chlodek powial w koncu, bo te temperatury rzedu 60 stopni w Lutym to jakas pomylka kompletna! Swoja droga, wczroaj bylismy ogladac pierwszy dom. Cos mi sie wydaje, ze sie jeszcze troche nachodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Dnia 3/9/2017 o 14:06, ilon napisał: Tak, wlasnie o tym moscie mysle Nie zacytowalas mnie to mi odpowiedz przeleciala niezauwazona. To Ty wlasciwie w DE mieszkasz. ;P Musze za planowanie wziac, bo jeszcze \hotelu nawet nie zarezerowalem a mysle, zeby potem do NYC pojechac. Dam znac jak juz bede wiedzial dokladnie co i jak. Tak naprawde, to z uwagi na brak USC\LPR czekam na potwierdzenie, ze moge brac udzial w evencie, na ktory sie wybieram. Nie chce utopic kilka stow i dostac kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 5 godzin temu, ilon napisał: Panie i Panowie, juz prawie weekend! Jakies plany? W pracy bede, wiec juz sie nie moge doczekac. :> Motywacja jest, ze jak dostaniemy kase na projekt, to bedzie mozna zatrudnic kogos, zeby za mnie robil, bo juz na rezerwie jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 12 minut temu, KaeR napisał: Nie zacytowalas mnie to mi odpowiedz przeleciala niezauwazona. To Ty wlasciwie w DE mieszkasz. ;P Musze za planowanie wziac, bo jeszcze \hotelu nawet nie zarezerowalem a mysle, zeby potem do NYC pojechac. Dam znac jak juz bede wiedzial dokladnie co i jak. Tak naprawde, to z uwagi na brak USC\LPR czekam na potwierdzenie, ze moge brac udzial w evencie, na ktory sie wybieram. Nie chce utopic kilka stow i dostac kosza. Ja mieszkam ogolnie na terenie MD ale adres mam DE. Moje prawo jazdy zawsze wszystkich szokuje, bo mam prawko z MD ale adres juz z DE. Wiec tak sobie kursuje miedzy tymi stanami. Daj znac, chetnie sie spotkam jak bedziesz mial czas i ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi