ilon Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 29 minut temu, andyopole napisał: Wracając z amerykańskiego wesela reż musiałem wstąpić do knajpy żeby głód zaspokoić. Ogolnie jedzenia bylo duzo i sporo zostalo, ale ze mna to zawsze klopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 ... dzis dostalem odroczenie wyroku na trzy lata... moja wiza pracownicza zostala przedluzona. Ciekawe czy uda mi zdobyc GC przed koniecznoscia uzyskania wlepki podczas wizy na swieta. Aplikacja powinna zostac wyslana na dniach. Od tego momentu jest dwa tygodnie, zeby mi wyslac RFE. RFE bedzie jak w banku. Dizs rowniez zapomnialem, ze mialem coroczna ewaluacje z szefem. Dobrze, ze w przyszlym tygodniu idzie na emeryture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 1 minutę temu, KaeR napisał: ... dzis dostalem odroczenie wyroku na trzy lata... moja wiza pracownicza zostala przedluzona. Ciekawe czy uda mi zdobyc GC przed koniecznoscia uzyskania wlepki podczas wizy na swieta. Aplikacja powinna zostac wyslana na dniach. Od tego momentu jest dwa tygodnie, zeby mi wyslac RFE. RFE bedzie jak w banku. Dizs rowniez zapomnialem, ze mialem coroczna ewaluacje z szefem. Dobrze, ze w przyszlym tygodniu idzie na emeryture. Congrats, a czemu RFE jak w banku ? Tak przy okazji - u nas kolejny rumor o 300-400 people layoffs. Po tym jak w zeszlym roku 329 osob z engineeringu wyladowalo na bruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 1 minutę temu, kzielu napisał: Congrats, a czemu RFE jak w banku ? Bo oni chyba daja kazdemu RFE z automatu. Wiekszosc ludzi, ktorych znam mialo RFE, nawet jak to sie dobrze skonczylo. Z drugiej strony, niech sie prawnik pomeczy, bo w sumie wszystko ja zrobilem. Cytuj Tak przy okazji - u nas kolejny rumor o 300-400 people layoffs. Po tym jak w zeszlym roku 329 osob z engineeringu wyladowalo na bruku. Z firm, ktore znam, slysze, ze jest duzo aplikantow z GE. Jaki jest powod zwolnien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Godzinę temu, KaeR napisał: Z firm, ktore znam, slysze, ze jest duzo aplikantow z GE. Jaki jest powod zwolnien? To bedzie jeszcze wiecej z Westinghouse, zlozyli wniosek do sadu o bankructwo dwa tygodnie temu, kolejny juz raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 3 godziny temu, ilon napisał: To za te kilkanascie miesiecy jak przyjade to bedziemy pic caly tydzien No raczej ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Ogolnie jedzenia bylo duzo i sporo zostalo, ale ze mna to zawsze klopoty Ja wiem. Były chipsy, paluszki i donuts? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 W New York Times o śmigusie na Greenponcie:https://www.nytimes.com/2017/04/17/nyregion/new-york-today-easter-monday-in-little-poland.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 2 godziny temu, vlade napisał: To bedzie jeszcze wiecej z Westinghouse, zlozyli wniosek do sadu o bankructwo dwa tygodnie temu, kolejny juz raz. 3 godziny temu, kzielu napisał: Tak przy okazji - u nas kolejny rumor o 300-400 people layoffs. Po tym jak w zeszlym roku 329 osob z engineeringu wyladowalo na bruku. przeżyłem coś takiego 2 razy w PL więc współczuje chłopaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 2 godziny temu, vlade napisał: To bedzie jeszcze wiecej z Westinghouse, zlozyli wniosek do sadu o bankructwo dwa tygodnie temu, kolejny juz raz. Do tego Catepillar $2.4 miliarda kary za oszustwa podatkowe. Coraz wiecej ludzi wiejacych stamtad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi