olmeca Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Dzisiaj udał się poranny wypad na grzyby - szkoda tylko, że deszcz nas wygonił z lasu, ale na początek nie jest źle. Za tydzień powtórka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 U mnie nawet nie ma co robić rekonesansu. Od trzech miesięcy nie było deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 U mnie pada , ale grzybów nie ma . W sumie od kilku lat jest z nimi coraz gorzej. Jak byłem mały to wolałem iść an ryby niż na grzyby (nie znosiłem tego) .Teraz chyba bardziej wole grzyby od ryby , ale jest jedno ale idę sam. Bo brat obleci wszystko szybko i do domu , ojciec gdzieś poleci i go szukaj , łaź z anim. A ja mam swoje miejsca , idę sobie spokojnie i szukam ale przy okazji myślę. chyba jestem jedyną osobą u której jak sobie tak idzie nikt jej nie przeszkadza to przychodzą do głowy rożne pomysły , rozwiązania problemów. Co ciekawe na spacery do lasów poza sezonem grzybowym mnie nie wyciągnięcie , dla mnie wszystko musi mieć materialny sens, a po drugie ja nie jadam grzybów. Moja mama przepracowała kilkanaście lat w szpitalu obserwując umierające osoby (zwłaszcza dzieci ) po zjedzeniu trujących grzybów .Od tamtej pory ona nie jada grzybów i mnie też do tego przekonała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Dnia 8/25/2017 o 20:46, kzielu napisał: Chcialem powiedziec ze jutro lece do PL w zwiazku z "family emergency", wracam z poniedzialek i niech wuj strzeli LOT i jego call center z ktorym spedzilem trzy godziny na telefonie przez wiekszosc czasu sluchajac "Please wait, your call is being registered". Oczywiscie nigdy w zyciu z wlasnej woli byl LOTem nie polecial ale w tej sytuacji nie mam wyjscia, natomiast tylko upewnia mnie to w przeswiadczeniu zeby kiedys taka glupia mysl mi nie przyszla do glowy. Aha, i niech wuj tez strzeli I-65 pomeidzy Indy i Gary, korki w Illinois w srodku dnia (jak Wy tam dajecie rade ?). Wczoraj przejechalem ponad 700 mil z domu do ORD i spowrotem (11h samej jazdy) i jutro jade spowrotem. Czad generalnie. A, i wypozyczona Altima z Hertza ma fantastyczny gas mileage - ~36-37 mpg mimo cisniecia 85-90 mph duza czesc drogi. Wspolczuje family emergency! Trzymaj sie cieplo. Nigdy na I-65 w korku nie stalem, ale jezdze nia tylko jak musze do Indy jechac, wiec bardzo rzadko. Co do 85-90 mph, to tak na oko z 20-25 ponad limit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Ktoś z naszych rodaków z Huston? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Skóra cierpnie na sam widok. Przerabialem powódź w 1997 roku. Wiem jak wyglądał moj dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Siostra męża wraz z rodziną mieszka w Austin. Póki co stracili oba samochody i mają zalane pierwsze piętro. Jak nie przestanie padać będą się musieli ewakuować EDIT: Nie wiem skąd wkradło się "Austin", chodzi naturalnie o Houston. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Z dnia na dzień można stracić wszystko Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Gubernator Teksasu nie wierzy w climate change. No to ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi