Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co tam kochani forumowicze? Ja wlasnie nadrobilam forum po naszej awarii. I po mojej awarii telefonu. W piatek mi upadl i caly ekran mialam do wymiany. W sobote pojechalam wymieniac ten ekran i gosciu, ktorego znalazlam na FB i ktory mial nawet kilkaset like'ow sprawial takie dziwne wrazenie, ze nie dalam mu nawet dotknac mojego telefonu i musialam szukac kogos innego. Pol dnia telefonu nie mialam i tak jakos dziwnie sie czulam. Ani zadzwonic, ani uzyc gps-a, ani znalezc jakiegos legalnie wygladajacego biznesu zajmujacego sie wymiana ekranu. No ale znalazlam. Dla zainteresowanych, wymiana ekranu w iphonie 5s - 5 dych! 

Troche rowniez z opoznieniem. Ogladaliscie SuperBowl? Jak wrazenia? Co mysleliscie o half time show? 

Napisano
5 minut temu, ilon napisał:

Co tam kochani forumowicze? Ja wlasnie nadrobilam forum po naszej awarii. I po mojej awarii telefonu. W piatek mi upadl i caly ekran mialam do wymiany. W sobote pojechalam wymieniac ten ekran i gosciu, ktorego znalazlam na FB i ktory mial nawet kilkaset like'ow sprawial takie dziwne wrazenie, ze nie dalam mu nawet dotknac mojego telefonu i musialam szukac kogos innego. Pol dnia telefonu nie mialam i tak jakos dziwnie sie czulam. Ani zadzwonic, ani uzyc gps-a, ani znalezc jakiegos legalnie wygladajacego biznesu zajmujacego sie wymiana ekranu. No ale znalazlam. Dla zainteresowanych, wymiana ekranu w iphonie 5s - 5 dych! 

Troche rowniez z opoznieniem. Ogladaliscie SuperBowl? Jak wrazenia? Co mysleliscie o half time show? 

Super Bowl byl wporzo, reklamy tez (szczegolnie Eli + OBJr i ich Dirty Dancing), ale tego goscia co probowal spiewac to za cholere nie kojarze... ??? Slaby byl strasznie, wolalbym juz po raz piaty (czy ktorys tam) z rzedu tego Marsa ogladac...

Napisano
30 minut temu, Xarthisius napisał:

Zgadzam sie z przedmowca. Ja wykorzystalem half-time do odsniezenia podworka, bo akurat wtedy IL zasypalo. Przeciez Dzastina nie bede ogladal...

A ja podziwialem kwiatki, które właśnie zaczęły rozkwitać. Pierwsze zonkile, narcyzy I tulipany. 

Napisano
36 minut temu, mola napisał:

Siedzę i myślę nad pączkami. Ile, jakie, z czym, kogo zaprosić... 

Ja z checia zajrze. ;) 

Ja bylam troszku rozczarowana wystepem Justina. Zaczynajac od jego outfitu (serio wygladal jakby szedl do szwagra pomoc mu przesuwac meble) konczac na jego wokalu. W ogole to on malo spiewal, cos tam niby tanczyl, cos tam probowal. Ale mnie to jakos nie przekonalo. Troche sie wiecej spodziewalam, no ale coz. 

Napisano

Ja miałam przyjemnosc spędzić weekend w San Francisco :rolleyes: SuperBowl obejrzeliśmy w irlandzkim barze i tez chyba jak większość, reklama Dirty Dancing najbardziej mnie ubawiła. Co do JT, to tez jakoś mi ten jego koncert do gustu nie przypadł, nawet go Prince na scenie nie uratował :P