ilon Napisano 5 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2018 8 minut temu, andyopole napisał: Ale namieszałaś... Andy, jak to zawsze u mnie. Przeciez w moim przypadku nic nie moze pojsc zbyt latwo Cytuj
Patipitts Napisano 6 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2018 6 godzin temu, ilon napisał: Andy, jak to zawsze u mnie. Przeciez w moim przypadku nic nie moze pojsc zbyt latwo Jeżu, mam tam samo ZAWSZE Cytuj
ilon Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 Co tam kochani forumowicze? Ja wlasnie nadrobilam forum po naszej awarii. I po mojej awarii telefonu. W piatek mi upadl i caly ekran mialam do wymiany. W sobote pojechalam wymieniac ten ekran i gosciu, ktorego znalazlam na FB i ktory mial nawet kilkaset like'ow sprawial takie dziwne wrazenie, ze nie dalam mu nawet dotknac mojego telefonu i musialam szukac kogos innego. Pol dnia telefonu nie mialam i tak jakos dziwnie sie czulam. Ani zadzwonic, ani uzyc gps-a, ani znalezc jakiegos legalnie wygladajacego biznesu zajmujacego sie wymiana ekranu. No ale znalazlam. Dla zainteresowanych, wymiana ekranu w iphonie 5s - 5 dych! Troche rowniez z opoznieniem. Ogladaliscie SuperBowl? Jak wrazenia? Co mysleliscie o half time show? Cytuj
kzielu Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 5 minut temu, ilon napisał: Co tam kochani forumowicze? Ja wlasnie nadrobilam forum po naszej awarii. I po mojej awarii telefonu. W piatek mi upadl i caly ekran mialam do wymiany. W sobote pojechalam wymieniac ten ekran i gosciu, ktorego znalazlam na FB i ktory mial nawet kilkaset like'ow sprawial takie dziwne wrazenie, ze nie dalam mu nawet dotknac mojego telefonu i musialam szukac kogos innego. Pol dnia telefonu nie mialam i tak jakos dziwnie sie czulam. Ani zadzwonic, ani uzyc gps-a, ani znalezc jakiegos legalnie wygladajacego biznesu zajmujacego sie wymiana ekranu. No ale znalazlam. Dla zainteresowanych, wymiana ekranu w iphonie 5s - 5 dych! Troche rowniez z opoznieniem. Ogladaliscie SuperBowl? Jak wrazenia? Co mysleliscie o half time show? Super Bowl byl wporzo, reklamy tez (szczegolnie Eli + OBJr i ich Dirty Dancing), ale tego goscia co probowal spiewac to za cholere nie kojarze... ??? Slaby byl strasznie, wolalbym juz po raz piaty (czy ktorys tam) z rzedu tego Marsa ogladac... Cytuj
Xarthisius Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 Zgadzam sie z przedmowca. Ja wykorzystalem half-time do odsniezenia podworka, bo akurat wtedy IL zasypalo. Przeciez Dzastina nie bede ogladal... Cytuj
mola Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 42 minuty temu, ilon napisał: Co tam kochani forumowicze? Siedzę i myślę nad pączkami. Ile, jakie, z czym, kogo zaprosić... Cytuj
andyopole Napisano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 30 minut temu, Xarthisius napisał: Zgadzam sie z przedmowca. Ja wykorzystalem half-time do odsniezenia podworka, bo akurat wtedy IL zasypalo. Przeciez Dzastina nie bede ogladal... A ja podziwialem kwiatki, które właśnie zaczęły rozkwitać. Pierwsze zonkile, narcyzy I tulipany. Cytuj
ilon Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 36 minut temu, mola napisał: Siedzę i myślę nad pączkami. Ile, jakie, z czym, kogo zaprosić... Ja z checia zajrze. Ja bylam troszku rozczarowana wystepem Justina. Zaczynajac od jego outfitu (serio wygladal jakby szedl do szwagra pomoc mu przesuwac meble) konczac na jego wokalu. W ogole to on malo spiewal, cos tam niby tanczyl, cos tam probowal. Ale mnie to jakos nie przekonalo. Troche sie wiecej spodziewalam, no ale coz. Cytuj
mola Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 40 minut temu, ilon napisał: Ja z checia zajrze. No to zapraszam. W tym roku testuję te: https://www.mojewypieki.com/przepis/paczki-tiramisu Cytuj
pelasia Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Ja miałam przyjemnosc spędzić weekend w San Francisco SuperBowl obejrzeliśmy w irlandzkim barze i tez chyba jak większość, reklama Dirty Dancing najbardziej mnie ubawiła. Co do JT, to tez jakoś mi ten jego koncert do gustu nie przypadł, nawet go Prince na scenie nie uratował Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi