ilon Napisano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Dnia 13.07.2018 o 20:33, andyopole napisał: TGiF. Ja też już w domu! 13 i piątek minał bez jakichś przykrych zdarzeń. Teraz jeszcze mogę co najwyżej spaść z coucha na podłogę. Spoko, jest miękki dywan. U mnie tez. Przejezdzalam tylko przez most, ktory kosztowal $4 a mialam tylko $3. Obylo sie jakos bez blokowania calego mostu z powodu Ilonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Porozumienie pomiędzy Ministerstwem Zdrowia Stanów Zjednoczonych a Polskim Ministerstwem Zdrowia https://www.termedia.pl/mz/Szykuje-sie-wspolpraca-z-USA-w-ochronie-zdrowia-Minister-Szumowski-podpisal-porozumienie-z-amerykanskim-odpowiednikiem,30734.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 2 godziny temu, ilon napisał: U mnie tez. Przejezdzalam tylko przez most, ktory kosztowal $4 a mialam tylko $3. Obylo sie jakos bez blokowania calego mostu z powodu Ilonki Wylamalas szlaban? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 39 minut temu, andyopole napisał: Wylamalas szlaban? Obylo sie bez. Pousmiechalam sie troszke, pozgrywalam troche glupka i mnie puscili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 4 godziny temu, ilon napisał: Obylo sie bez. Pousmiechalam sie troszke, pozgrywalam troche glupka i mnie puscili. Odpaliłem niedawno podobny numer. Pojechałem do lekarza, auto postawiłem na piętrowym, szpitalnym parkingu. Dla pacjentów parking za darmo. Poszło sprawnie, za 30 minut już byłem pod wyjazdowym szlabanem, żeby nie płacić za parking trzeba wziąć z doktor Office karteczkę z barcodem i zeskanowac ja przy wyjeździe. Przypomniało mi się o tym w windzie i nie chciało mi się wracać. Wkładam parkingowy ticket do skanera a tam wyskakuje fee $60. No żesz urwał nać, troche drogo! Stoję i kombinuję, pełny gaz i chodu? Przecież coopy dogonia i jeszcze zastrzela. Na szczęście podszedł gość z budki i pyta o co kaman, tłumacze a nawet nie mam ze sobą "after visit summary" bo wsio paperless zrobiłem kiedyś. Pan na szczęście wyrozumiały, coś naciskał i szlaban poszedł w górę. Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Analogia do amerykańskiego prawa podatkowego? https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/pit-praca-za-granica,212,0,2410964.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 (edytowane) My już zaczęliśmy wakacje. Weekend w Alpach, potem tydzień w Polsce i tydzień na Majorce. Edytowane 19 Lipca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 21 godzin temu, Roelka napisał: My już zaczęliśmy wakacje. Weekend w Alpach, potem tydzień w Polsce i tydzień na Majorce. Uuu super! Milych wakacji! I milego weekendu wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Dnia 19.07.2018 o 11:15, Roelka napisał: My już zaczęliśmy wakacje. Weekend w Alpach, potem tydzień w Polsce i tydzień na Majorce. Życzę dobrej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Dnia 19.07.2018 o 11:15, Roelka napisał: My już zaczęliśmy wakacje. Weekend w Alpach, potem tydzień w Polsce i tydzień na Majorce. Baw sie przednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi