ilon Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Dokladnie! Chociaz ja ogolnie tego nie ogladam nigdy, bo nie mam TLC, ale widzialam kilka odcinkow tego sezonu. I to w ogole jakas porazka Cytuj
sly6 Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 9 godzin temu, pelasia napisał: Nawet gdzieś tu jest cały temat temu poświęcony! Temat o tym programie Cytuj
Patipitts Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Ja za to jestem na biezaco wszystkie sezony obejrzałam i nawet jestem na grupce na fejsie poświęconej temu show wstyd sie przyznawać ale niesamowicie sie wkręciłam, choc mam świadomość ze 90% to reżyserka. Cytuj
ilya_ Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Patipitts napisał: Ja za to jestem na biezaco wszystkie sezony obejrzałam i nawet jestem na grupce na fejsie poświęconej temu show wstyd sie przyznawać ale niesamowicie sie wkręciłam, choc mam świadomość ze 90% to reżyserka. nie moge uwierzyc jak koles, amerykanin ok 40 pisze z 18 letnia laska z Kolumbii i mowi, ze jest to milosc jego zycia.... Cytuj
Patipitts Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 2 minuty temu, ilya_ napisał: nie moge uwierzyc jak koles, amerykanin ok 40 pisze z 18 letnia laska z Kolumbii i mowi, ze jest to milosc jego zycia.... I leci do niej z pierścionkiem a nie widział jej nawet na wideoczacie dzieci w tym programie sa mądrzejsze od dorosłych. Cytuj
Gość Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Ja nie mogę oglądać tego programu. Za duzo "second hand embarrassment. ":p Cytuj
andyopole Napisano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Moj sasiad z naprzeciwka przywiozl sobie zone z Filipin On 61, ona 27 lat. Cytuj
ilon Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Moj sasiad z naprzeciwka przywiozl sobie zone z Filipin On 61, ona 27 lat. Milosc nie wybiera Cytuj
pelasia Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Moj sasiad z naprzeciwka przywiozl sobie zone z Filipin On 61, ona 27 lat. Ja w PL kiedys znałam Filipinkę, która miała męża Polaka, on grubo po 40 ona ledwo po 20( dziecko mieli wspólne).Wyglądała bardzo młodo, wiec tak troche jak z ojcem... Pamietam była tak szczęśliwa i tak sie zachwycała tym swoim mężem. Oh i ah! Miłość wieku nie widzi Cytuj
margherita_s Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Uwielbiam "90 day fiance"! Wiem, ze malo ambitne show, ale czlowiek czasem potrzebuje sie "odmozdzyc" moj maz tez to nawet polubil i czekamy na kolejny sezon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi