Chargingbull Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: No i chlopak stanie się sławny a jesli znajdzie bystregonpapuge to przy okazji sie wzbogaci. A Ty przypadkowo trafiony na YT filmik. Teraz chyba trudno sie dziwic skad wzięły się "polish jokes" Najlepiej zacząć oglądać od poczatku. Gdybym powiedział wieśniacy to obraziłbym osoby mieszkające na wsi. Ten babol w sklepie mógł te makarony najlepiej jeszcze językiem polizać to może by mu ulżyło. Przyjechały chłopki za ocean kręcić vloga...żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: A Ty przypadkowo trafiony na YT filmik. Teraz chyba trudno sie dziwic skad wzięły się "polish jokes" To że się dziwią to normalne, ja też się dziwię jak odwiedzam inne kraje, po to się podróżuje żeby się dowiedzieć jak inni żyją Ale te komentarze mogliby sobie panowie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 5 minut temu, Jackie napisał: To że się dziwią to normalne, ja też się dziwię jak odwiedzam inne kraje, po to się podróżuje żeby się dowiedzieć jak inni żyją Ale te komentarze mogliby sobie panowie darować. Każde miejsce na świecie ma swoje dziwne rzeczy dla przybyszów a normalne dla tubylców ale zachowanie tych gamoni jest żałosne nawet przy założeniu że próbują ironizowac. Wiele jestem w stanie zrozumieć ale dziwić się dużemu opakowaniu snickersow czy tam innych słodyczy albo dużej kosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Zwyczajne dla mieszkańców Zwyczaj pogrzebowy i uwaga na zdjęcia. https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/zwyczaje-pogrzebowe-na-wyspie-sulawesi-indonezja/rglqv73#slajd-2 Edytowane 4 Listopada 2018 przez sly6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Każde miejsce na świecie ma swoje dziwne rzeczy dla przybyszów a normalne dla tubylców ale zachowanie tych gamoni jest żałosne nawet przy założeniu że próbują ironizowac. Zgadzam się w 100%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamZ Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Jak on mógł ''Egg Whites'' przeczytać jako egg vaters? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Złamana noga w kostce, tylko tego mi brakowało W sobotę poślizgnęłam się, usłyszałam i poczułam chrobotanie w kostce a potem jakby kto z pukawki wystrzelił. Kostki skręcam często i regularnie, byłam przekonana że i tym razem jest wsio w pariadku... dziś wstałam z częściowo czarną stopą w kształcie płastugi i wielkości małego samochodu. Żeby to szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 To sie nazywa "nawykowe zwichniecie stawu skokowego". Tez to mam, wystarczy dziurawy chodnik, na szczescie tutaj chodnikow malo a I piechota poruszam sie niewiele. Krzywo stane i amen. Na szczescie od lat mi sie udaje unikac. Do wesela sie zagoi @Jackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 (edytowane) Aż mnie zabolało, jak to czytałam, Jackie. Szybkiego powrotu do zdrowia! Edytowane 7 Listopada 2018 przez Joanna30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Właśnie usłyszałem w radiu że do 2020 roku została odłożona decyzja o rezygnacji ze zmiany czasu na letni i zimowy w UE. Tutaj też mogliby znieść ten zwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi