cee Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 @kzielu czy ty w Cincinnati jesteś? Dzisiaj słyszałem że nowo nagrodzony w tamtejszym zoo pingwin został nazwany "pierogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 35 minut temu, cee napisał: @kzielu czy ty w Cincinnati jesteś? Dzisiaj słyszałem że nowo nagrodzony w tamtejszym zoo pingwin został nazwany "pierogi" Tak, nawet mam membership do Zoo - https://www.cincinnati.com/story/entertainment/2019/01/10/cincinnati-zoo-and-botanical-gardens-baby-blue-penguins-named/2538049002/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 "... gets a delightful name..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 4 godziny temu, cee napisał: @kzielu czy ty w Cincinnati jesteś? Dzisiaj słyszałem że nowo nagrodzony w tamtejszym zoo pingwin został nazwany "pierogi" To najlepszy news tego roku do tej pory, nie moglam przestac sie smiac, jak o tym dzis przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 (edytowane) @Patipitts congrats! Ja zaraz wsiadam do samolotu i wracam do domu. Pozdro z WAW. Edytowane 12 Stycznia 2019 przez andyopole 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Samolot ma już 5 godzin opóźnienia i wciąż siedzę na Okęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 56 minut temu, andyopole napisał: Samolot ma już 5 godzin opóźnienia i wciąż siedzę na Okęciu. A czym lecisz? PLL Lot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 @jkb zamawiales zime? To zapraszam po odbior sniegu... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 14 godzin temu, Joanna30 napisał: A czym lecisz? PLL Lot? A jakże! Przez opóźnienie spóźniłem się na przesiadke i nocuje w LAX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, andyopole napisał: A jakże! Przez opóźnienie spóźniłem się na przesiadke i nocuje w LAX. Taaaa... Narodowy przewoźnik... Duma narodowa Tak jestem z niego dumna, że na tegoroczny road trip po USA polecę KLM Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Joanna30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi