Patipitts Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Gratulacje mola Ja niezmiennie kibicuje Patriots ale plakac nie bede jak przegraja bardziej czekam na show i ciesze sie ze jak co roku w tym samym towarzystwie I przy dobrym jedzonku spedzam milo czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Slaby ten mecz, a kibicowalem Rams, bo nie spuszczaja powietrza z pilki Najlepszy moment superbowl to chyba ten teaser GoT / Bud Light. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Już się skończył "mecz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 A ja korzystajac z okazji, ze bylo u nas wczoraj 11C przejechalam sie do Alexandrii VA. W sumie niedaleko ode mnie a jakos nigdy wczesniej nie bylam. Jak ktos ma kiedys okazje to warto sie zatrzymac. Bylam w kilku barach jak akurat lecial mecz wiec cos tam patrzalam katem oka. Dopiero koncowke, moze ostatnie 10 minut tak ogladalam, ze patrzalam na telewizor. Wszystkie lata poprzednie ogladalam super bowl tylko dla half time show i reklam, wiec sama gra mi byla obojetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Co tu tak cicho kochani forumowicze? Poopowiadajcie cos. Jak tam nowe prace, zdrowko, plany na weekend, panowie gdzie zabieracie panie na walentynki za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 A propos Walentynek przypomniał mi się dowcip: - Kochanie w czwartek walentynki co powiesz na Barcelonę? - Extra - A na Paryź? - Byłoby cudownie - To extra jest transmisja Ligi Mistrzów: PSG - Barcelona - nie możemy przegapić prawda? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 wczoraj wypisałam 16 walentynkowych kartek dla współosadzonych z przedszkola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 panowie gdzie zabieracie panie na walentynki za tydzien A dlaczego tylko panowie? Czy to nie jest "dwustronne święto"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 1 minutę temu, cee napisał: A dlaczego tylko panowie? Czy to nie jest "dwustronne święto"? Wlasnie, uleglbym atrakcyjnemu zaproszeniu z nieukrywanym entuzjazmem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 8 godzin temu, ilon napisał: Co tu tak cicho kochani forumowicze? Poopowiadajcie cos. Jak tam nowe prace, zdrowko, plany na weekend, panowie gdzie zabieracie panie na walentynki za tydzien My idziemy do okolicznej knajpki"Hemmingway's Bistro", tak tak, są tam dwa "m"! Nie mamy pojęcia czemu. Strona internetowa jest okropna, wystrój też nie za wspaniały, ale jedzenie mają świetne i co najważniejsze - muzyka w tle i jest na tyle cicha że możemy porozmawiać bez darcia japy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi