Gość Napisano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Dnia 19.02.2019 o 17:52, ilon napisał: pytanko: macie jakies rzeczy, ktore z ciekawosci skosztowaliscie i zalowaliscie tej decyzji juz w momencie poczucia pierwszego gryza tejze rzeczy? O tak. Ośmiornicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Dnia 1.03.2019 o 00:41, Jackie napisał: Mieszkam już ponad 12 lat w Chicago i jeszcze mi się nie zdarzyło zjeść dobrego pączka "made in Chicago", same gnioty tu sprzedają A w Chicago są diaspory żydowskie? Jeśli tak, to może spróbuj ichniejszych pączków, czyli sufganiotów. Co prawda te pączki tradycyjnie jedzą w czasie Hanuka, ale może normalnie też sprzedają w cukierniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Teraz, motorolnik napisał: A w Chicago są diaspory żydowskie? Jeśli tak, to może spróbuj ichniejszych pączków, czyli sufganiotów. Co prawda te pączki tradycyjnie jedzą w czasie Hanuka, ale może normalnie też sprzedają w cukierniach. Żydowskiego jedzenia w Chicago w bród, ale ich pączki, choć b. dobre, są jednak ciut inne niż te w Polsce. Ja tęsknię za pączkami które mają niesłodkie ciasto, są nadziewane różą, ze słodkim do bólu lukrem Ktoś tu pamięta pączki Bliklego z czasów komuny i zaraz po? To były najlepsze pączki jakie jadłam w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 43 minuty temu, Dinozaur napisał: O tak. Ośmiornicy Serio? Dobrze przyprawiona ośmiorniczka z grilla to niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Skoczylam dzisiaj z rana do Walmartu i patrzcie co znalazlam! To jeszcze na tym stole co zaraz przy wejsciu jest, na promce. Byly jablkowe, malinowe i jakies jeszcze ale nie pamietam. Ale mnie korcilo, zeby kupic! Edytowane 4 Marca 2019 przez ilon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Daj znać czy jadalne? edit: Już kiedyś kupiłem Polish Kielbasa. Ale pojadł! Edytowane 4 Marca 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 19 minut temu, andyopole napisał: Daj znać czy jadalne? edit: Już kiedyś kupiłem Polish Kielbasa. Ale pojadł! Nie kupilam Andy. Lato idzie, diete trzeba rozpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Jak bez róży to nie ma co próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 My co roku kupujemy w Meijer, sa OK ale do prawdziwych paczkow im daleko. Najlepsze sa domowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 6 minutes ago, jkb said: Najlepsze sa domowej roboty Takie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi