mola Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 54 minuty temu, andyopole napisał: @mola, do takiego koloru byłem niejako zmuszony bo cały dom mam w takiej, dębowej podłodze. Tylko w kuchni i łazience miałem okropne linoleum. Musisz mieć taki pistolet jak na zdjęciu, no i kompresor oczywiscie. Plus finished Neil gun, który akurat mam własny, na bateryjkę. Resztę, plus chopso, pożyczyłem od kolegi contractora. Myślę że w Home Depot też można wyrentowac. Nawet gdybyś te urządzenia kupiła to i tak wyjdzie taniej niż wynajęta firma. Trzeba kupić ok. 10% więcej niż wynosi powierzchnia podłogi. Ja miałem tylko 5% nadwyżki bo kupowałem na kartony a kolejny karton to 20 sqf i kolejne $60. Musiałem się nieźle nakombinować, żeby wystarczyło. A im mniejsza podloga i bardziej fikusna w ksztalcie tym więcej odpadu ale wystarczyło i nawet chyba 3 deski zostały. Jeśli masz jakieś pytania to wal śmiało. Jesli będę wiedział to pomogę. Dzięki, jak się zdecydujemy to będę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 @andyopole Fajne drzwi, i chyba ladna lazienka, z tego do widac. Zazdroszcze umiejetnosci. My niestety wybulimy mase $$$ przerabiajac nasza lazienke... chcemy budowac nowoczesny walk in shower na miejscu oryginalnego prysznica/wanny z 37go roku... niestety i podlogi i kafle beda wymienione. Sadze ze przynajmniej $15K. No ale nie mamy twojego talentu/odwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 3 godziny temu, katlia napisał: @andyopole Fajne drzwi, i chyba ladna lazienka, z tego do widac. Zazdroszcze umiejetnosci. My niestety wybulimy mase $$$ przerabiajac nasza lazienke... chcemy budowac nowoczesny walk in shower na miejscu oryginalnego prysznica/wanny z 37go roku... niestety i podlogi i kafle beda wymienione. Sadze ze przynajmniej $15K. No ale nie mamy twojego talentu/odwagi... Jestem człowiekiem wielu talentów których jakoś nie zamieniłem na pieniądze. Dzis np upiekłem chleb. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Druga godzina - pora isc i kupic jakas bulke na lunch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 o 2pm to ja robie przygotowanie do fajerantu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Fotoreportaż z mojego ogródka. Pomidory jak LAS, jeśli dobrze popatrzeć widać owoce ale jeszcze zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Na jabłka też jeszcze trzeba poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Czereśnie już podjadam ale jeszcze tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Kalarepa już gotowa, gdy ja zjem, posadzę w jej miejsce pomidory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Papryka tez ladnie rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi