rzecze1 Napisano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2016 "skadinad rozsadny przeciez czlowiek" -- kiedys, tak. Teraz, not so much. No właśnie zaskoczyło mnie kilka tygodni temu z jaką determinacją Guliani stoi za Trumpem. Ale tez nie śledziłem jakoś specjanie jego kariery zatem mogłem przegapic zmiany. Z drugiej strony Republikanie nie mogą Trumpa pozostawic samemu sobie. Szanse ma minimalne, ale jednak ma, i muszą miec kilku w miarę przytomnych ludzi w jego otoczeniu w razie W. Taki plan B
rzecze1 Napisano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2016 A dla większości, którzy debaty nie oglądali w całości bądz w ogóle tu jest 10 minutowa wersja z Saturday Night Live, która dosc dobrze podsumowuje co się działo :
sly6 Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 I po kolejnej debacie http://fakty.interia.pl/autor/michal-michalak/news-trump-wsadza-clinton-do-wiezienia-czyli-druga-debata-prezyde,nId,2288253 Ostatnia w Las Vegas 19 października.
pelasia Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Ahhh aż szkoda słów! Tylko było ta powiedziała...ten powiedział...ten zrobił...bardziej przypominało jakieś nieudane reality show!
ilon Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Ahhh aż szkoda słów! Tylko było ta powiedziała...ten powiedział...ten zrobił...bardziej przypominało jakieś nieudane reality show! Mi cala ta kampania wyborcza przypomina jakas opere mydlana
pelasia Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Dokładnie, zamiast debaty było trzeba sobie jaks fajny filmik puścić, albo przynajmniej na trzeźwo nie oglądać
ilon Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Ja mialam zalaczona, ale tak wial wiatr, ze ciagle zacinalo. Z tego co czytalam we wiadomosciach - nic nie stracilam hehe.
jkb Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 No i widze dobrze, ze sobie odpuscilem
haneczka019 Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Dla tych co nie oglądali [YT] [/YT]
ilon Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Hahahha widzialam ten filmik dzisiaj kilka razy, ale dalej sie zwijam :DDDD
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.