cee Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Interpretacja ważna sprawa niemniej jednak to pomysł sam w sobie jest niezły imo, abstrahując czy wykonalny teraz czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Tak przy okazji to też uważam że powinna być zmieniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2018 W tym całym zamieszaniu mnie osobiście najbardziej zszokowała nie sama chęć zmiany prawa, ale kompletna nieznajomość mechanizmów działania państwa, którego jest się prezydentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2018 12 minut temu, mola napisał: W tym całym zamieszaniu mnie osobiście najbardziej zszokowała nie sama chęć zmiany prawa, ale kompletna nieznajomość mechanizmów działania państwa, którego jest się prezydentem. Jedyne mechanizmy, jakie pomarańczowy ma obznajomione że tak powiem dogłębnie, to bzykanie gwiazd xxx. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 20 minut temu, mola napisał: W tym całym zamieszaniu mnie osobiście najbardziej zszokowała nie sama chęć zmiany prawa, ale kompletna nieznajomość mechanizmów działania państwa, którego jest się prezydentem. Ja podejzewam ze on - albo ktos kto za tym stoi - mechanizmy zna. Nie przeszkadza to cynicznie manipulowac ludzmi. Nie istotne czy zrobi to co powiedzial (bo przeciez praktycznie malo co zrobil), istotne co ludziom naopowiada w ostatnim tygodniu przed wyborami. Ja jestem przekonany ze to jest cyniczna gra wyborcza i nic wiecej, natomiast to ze bierze w niej udzial POTUS przekracza wszelkie granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 https://www.pudelek.pl/artykul/137679/corka_lisa_straci_amerykanskie_obywatelstwo_donald_trump_chce_zlikwidowac_prawo_ziemi/ A tutaj takie NEWSY na pudelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 23 minuty temu, ilon napisał: https://www.pudelek.pl/artykul/137679/corka_lisa_straci_amerykanskie_obywatelstwo_donald_trump_chce_zlikwidowac_prawo_ziemi/ A tutaj takie NEWSY na pudelku Dla niektorych corka Lisa najwazniejsza na swiecie. Jakby tak wyliczac wszystkie dzieci celebrytow w takim polozeniu to niezla kompania by sie zebrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 31 minut temu, ilon napisał: https://www.pudelek.pl/artykul/137679/corka_lisa_straci_amerykanskie_obywatelstwo_donald_trump_chce_zlikwidowac_prawo_ziemi/ A tutaj takie NEWSY na pudelku Pudelek nie doczytał, że prawo nie działa wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 3 minuty temu, mola napisał: Pudelek nie doczytał, że prawo nie działa wstecz. Nie doczytal ale napisal a Ci ktorzy Lisa nie lubia juz sie ciesza chociaz jesli nawet, to nic z tego dla nich nie wynika. Wazne ze "sasiadowi krowa zdechnie…." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 2 godziny temu, mola napisał: Pudelek nie doczytał No przeciez wiadomo, ze pudelek nie jest znany z tanich, pustych sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi