Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja w sumie nie rozumiem tych wszystkich ludzi co tak sie oburzaja o te wizy. Czasem mam wrazenie, ze wiekszosc ludzi to sie tylko burzy dla zasady. Jakby byl ruch bezwizowy to tez by cos nie pasowalo i i tak wiekszosc z nich by nigdzie nie jechalo :D 

• Upvote 1

Napisano

Moje prywatne zdanie jest takie, ze zawsze ci co nie maja racji probuja zakrzyczec druga strone, osmieszyc i skompromitowac, krotko mowiac ochlapac gownem zawsze cos przylgnie. 

Napisano
Godzinę temu, Robert7 napisał:

Moje prywatne zdanie jest takie, ze zawsze ci co nie maja racji probuja zakrzyczec druga strone, osmieszyc i skompromitowac, krotko mowiac ochlapac gownem zawsze cos przylgnie. 

Gdyby to jeszcze była jedna sprawa to jeszcze, ale nawet obiektywnie mówiąc projekt Trump to porażka. 

Napisano
21 godzin temu, motorolnik napisał:

Pomarańczowy klaun wypytywał przywódców związków zawodowych policjantów z ciupagowa żeby mu donieśli kto nie głosował na niego w wyborach. Żeby nie było - wszystko jest nagrane:
http://www.rawstory.com/2017/03/watch-police-union-officials-laugh-uneasily-when-trump-asks-them-to-find-out-which-cops-didnt-vote-for-him/

No i dzieki Bogu, ze bylo nagrane bo widac ze to byl zart.

• Upvote 1
Napisano
1 godzinę temu, katlia napisał:

A to sie dzialo w Massachusetts:
http://www.wbur.org/news/2017/03/30/green-card-  ICE arrests green card applicants

Żeby odrazu nie było hejtu w moją strone napiszę że nie jestem ani za ani przeciw i generalnie jest mi to zupełnie obojętne - ale dzięki temu wydaje mi sie że mam trochę bardziej obiektywne spojrzenie. 

Tak więc Katalia - przeczytałaś że kobieta wczesniej juz miała nakaz deportacji - zanim wyszła za mąż i nawet jej prawnik obawiał się jej aresztowania?   

Teraz o tania sensacja - ale takich przypadków w latach poprzednich było przynajmniej kilka - nie kojarze żeby wtedy ktoś o to psioczył na Obame...