Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
18 minut temu, Printer napisał:

...no ale tak inaczej rozpocznę - niestety zgłoszenie do wizy imigracyjnej złożyłem za pośrednictwem https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=de85cd7ae2&view=lg&msg=15b75922f775441c

oczywiście zapłaciłem, dostałem podziękowania i gratulacje i....dzisiaj ten email

ok z głupich można się tylko śmiać , ale proszę o przynajmniej jakąś wskazówkę ?

Serio myslisz ze cokolwiek wygrales ?

Napisano

...no dobra śmiejcie się...nie chcę informacji czy coś wygrałem - powiedzcie wprost - wygłupiłeś się i ktoś na tym skorzystał ....

w zeszłym roku podczas pobytu w stanach miałem do czynienia z otwartymi, szczerymi ludźmi, którzy traktowali mnie serio...

widać człowiek jest naiwny do końca swoich dni...

fajne forum...

pozdrowienia z Polski - ładnie świeci słonko i ptaszki śpiewają...

Napisano
11 minut temu, Printer napisał:

...no dobra śmiejcie się...nie chcę informacji czy coś wygrałem - powiedzcie wprost - wygłupiłeś się i ktoś na tym skorzystał ....

w zeszłym roku podczas pobytu w stanach miałem do czynienia z otwartymi, szczerymi ludźmi, którzy traktowali mnie serio...

fajne forum...

Zgłoszenie do loterii wizowej składa się bezpłatnie przez stronę rządową: https://www.dvlottery.state.gov/

Każde inne strony i opłaty to oszustwo. Niestety zostałeś naciągnięty.

A reszta niech się nie śmieje, bo nie wszyscy są tak zorientowani w temacie, jak Wy! :)

Napisano

Nie rozumiem jak w dzisiejszych czasach, młody człowiek, potrafiący czytać, daje się naciągnąć na takie, ordynarnie prostackie oszustwo. Taki stary ramol jak ja to co innego.

Napisano
1 godzinę temu, Printer napisał:

fajne forum...

ile zapłaciłeś,jaka forma i skopiuj całą wiadomość a nie linka z poczty email. Jaka strona.. Od kiedy jest rejestracja przez www nie jestes pierwszą osobą która tak robi . Co roku mamy na forum podobne przypadki. Naiwny jest i taki pozostanie człowiek.

Napisano

Dajcie chłopu spokój - każdemu może się zdarzyć. Ja przykładowo nabrałem się i ....chajtnąłem się ....hihihihi. A tak na poważnie Printer to tak jak Sly prosił - pokaż całą wiadomość a nie dawaj linka do niej - zobaczymy o co biega

Napisano
Dnia 10.05.2017 o 18:39, maciopa napisał:

Hmm Ambasada USA w RP ponownie opublikowała informację o możliwości sprawdzania wyników DVL2018. Czyżby odzew był znikomy?

Jeśli tak, to osoby z wysokim numerem mają realne szanse na ujrzenie swojego numeru bądź statusu "current" już za rok.

Serio? Jakoś nie widzę informacji na temat ponownej możliwości sprawdzania. Chyba za wcześnie na to.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...