sly6 Napisano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 Może po wlocie jesteś stałym rezydentem a narazie masz wizę na pobyt stały
kzielu Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 39 minut temu, srk napisał: Czysto hipotetycznie, bo takie pytanie mi zadano na fejsie. Jestem po rozmowie w ambasadzie - zatwierdzone, termin na wlot do usa do konca stycznia 2019. Mam juz wlepke z data waznosci. Czy mimo to, moge wziac ponownie udzial w loterii? Zielonej karty jeszcze fizycznie nie mam i nie oplacilem tych 220usd. Oczywiście że możesz.
Fly 7 Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 Nie ma jak przypomniec sobie o loterii w ostatni dzień
Xenon Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 czy jeżeli wysłałem zgłoszenie 6 min po 12 i dostałem numer potwierdzenia to będę rozpatrywany w loteri wizowej ?
Zuza007 Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 4 minuty temu, Xenon napisał: czy jeżeli wysłałem zgłoszenie 6 min po 12 i dostałem numer potwierdzenia to będę rozpatrywany w loteri wizowej ? O ile się nie mylę, to termin upływa dzisiaj o 18:00 czasu polskiego...
Xenon Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 10 minut temu, Zuza007 napisał: O ile się nie mylę, to termin upływa dzisiaj o 18:00 czasu polskiego... Serio? Myślałem, że do 12 wielkie dzięki
ilya_ Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 41 minut temu, Fly 7 napisał: Nie ma jak przypomniec sobie o loterii w ostatni dzień lepiej pozno niz wcale... i nie ma to zadnego znaczenia na prawdopodobienstwo wylosowania. Twoj glos jest taki sam jak glos wyslany np 3,4 tyg temu.
Joanna30 Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 3 godziny temu, srk napisał: Czysto hipotetycznie, bo takie pytanie mi zadano na fejsie. Jestem po rozmowie w ambasadzie - zatwierdzone, termin na wlot do usa do konca stycznia 2019. Mam juz wlepke z data waznosci. Czy mimo to, moge wziac ponownie udzial w loterii? Zielonej karty jeszcze fizycznie nie mam i nie oplacilem tych 220usd. Nie wiem, czy dobrze rozumiem... Masz w paszporcie wizę imigracyjną (która po przylocie do Stanów stanie się zieloną kartą), a Ty pytasz, czy jeszcze raz brać udział w loterii???
kzielu Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 6 minut temu, Joanna30 napisał: Nie wiem, czy dobrze rozumiem... Masz w paszporcie wizę imigracyjną (która po przylocie do Stanów stanie się zieloną kartą), a Ty pytasz, czy jeszcze raz brać udział w loterii??? On sie pyta czy moze, nie czy ma brac udzial Pytanie jest fair moim zdaniem W sumie brac udzial moze absolutnie kazdy, nawet jak nie spelnia wymagan.
Joanna30 Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 19 minut temu, kzielu napisał: On sie pyta czy moze, nie czy ma brac udzial Pytanie jest fair moim zdaniem W sumie brac udzial moze absolutnie kazdy, nawet jak nie spelnia wymagan. Ja nie zrozumiałam celowości - po co starać się drugi raz o to samo, co już się ma No chyba że po prostu nie zrozumiałam pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.