andyopole 1,855 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 (edited) 35 minut temu, Xarthisius napisał: Nie pograzy. Mozesz uzyc dowolny wazny paszport z kraju w ktorym masz obywatelstwo. @andyopole wracajac do naszej dyskusji, czy warto zalozyc osobny watek tylko dla wygranych. Na identyczne pytanie (1.) odpowiedzialem 18h i jedyne 6 (!!!!) stron temu... Nie mysle ze bedzie potrzebny. Ci, ktorzy nie wylosowali jeszcze troche ponarzekaja I sie wykrusza do przyszlego roku. Zawsze bede raczej przeciwko mnozeniu watkow, szczegolnie jesli dotycza tego samego tematu. W ten sposob generuje sie powielanie tych samych pytan i odpowiedzi. edit: Ha, @Jackie, gdzie dwoch Polakow tam zaraz wykluje sie trzeci poglad. Edited May 9, 2019 by andyopole 1 Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 601 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 1 minute ago, andyopole said: Nie mysle ze bedzie potrzebny. Ci, ktorzy nie wylosowali jeszcze troche ponarzekaja I sie wykrusza do przyszlego roku. Zawsze bede raczej przeciwko mnozeniu watkow, szczegolnie jesli dotycza tego samego tematu. W ten sposob generuje sie powielanie tych samych pytan i odpowiedzi. Jezeli macie jakis konkurs na admina miesiaca, to wiedz ze zaglosuje na @Jackie Quote Link to post Share on other sites
andyopole 1,855 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Teraz, Xarthisius napisał: Jezeli macie jakis konkurs na admina miesiaca, to wiedz ze zaglosuje na @Jackie Mnie tam "rybka", szuflada i tak pelna odznaczen. Quote Link to post Share on other sites
Jackie 711 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Ja uważam że powinniśmy mieć FAQ, a właściwie to kilka FAQów Quote Link to post Share on other sites
Jackie 711 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 UWAGA! Osoby które zostały wylosowane - prosimy o zadawanie pytań związanych z loterią w osobnym wątku dla wygranych: 1 Quote Link to post Share on other sites
andyopole 1,855 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 19 minut temu, Jackie napisał: Ja uważam że powinniśmy mieć FAQ, a właściwie to kilka FAQów Bede trzymal kciuki za powodzenie. Jak znam zycie te FAQs zamienia sie z czasem w inne, "f...s" identycznie brzmiace. 2 Quote Link to post Share on other sites
joC 2 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Ja po raz kolejny sprawdzam. Teraz widzę że w moim cn jest ...BYE... - przypadek? Chociaż w sumie jeszcze nie wiem, bo ciągle się nie zalogowałam. Quote Link to post Share on other sites
joC 2 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 (edited) Już mam. HAS NOT BEEN SELECTED. Szkoda, no ale trudno. Będę próbować dalej Edited May 9, 2019 by joC Quote Link to post Share on other sites
prem 7 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 czymu w tym roku nie mozna odzysakc numeru ? kurde mialem zapisany folder w telefonie chce sprawdzic i nie mam folderu wyparowal kur... a forgot number nie dziala na stronie loteri Quote Link to post Share on other sites
MP2018 5 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Podobno jeśli wnosek jest odrzucony przez np. Nieprawidłowe zdjęcie to wyświetla również HAS NOT BEEN SELECTED , czy to prawda? A jeśli tak to czy da się w jakiś sposób dowiedzieć dlaczego wniosek został odrzucony ( zdyskwalifikowany ) ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts