Skocz do zawartości

Lot do usa a wirus

nikon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
9 godzin temu, kate33 napisał:

Witam,  moze komus sie to przyda. Ambasada w Viennie (Austria) dodala update na swojej stronie o niektorych wizach https://at.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/39/Visa-Update-for-Website-13-JUL-2020.pdf

Wiem, ze każdy w jakimś stopniu zaczyna po pewnym czasie używać “polglish-u”...także ja, ale ta Vienna mnie szczególne rozbawiła ;) 

Po angielsku Vienna, po lokalnemu, niemieckiemu - Wien, to po naszemu jednak Wiedeń. Stary, cesarsko-królewski Wiedeń. 

Napisano
On 6/29/2020 at 3:51 PM, agatenka said:

Z / do niemiec United i Lufthansa  latają codziennie takze nie masz sie o co martwic.

A jednak. :( Nasz lot zostal anulowany.

Teraz bedziemy kombinowac jak tu dostac sie do USA. Opcja Patriot Express bedzie dla nas ostatnia deska ratunku ale mam nadzieje ze nie bedziemy musieli z niej korzystac. 

Napisano
7 minut temu, Roelka v.2 napisał:

Teraz bedziemy kombinowac jak tu dostac sie do USA. Opcja Patriot Express bedzie dla nas ostatnia deska ratunku ale mam nadzieje ze nie bedziemy musieli z niej korzystac. 

A do jakiegoś Herculesa czy Galaxy nie da się wykupić miejsca stojącego? 

Napisano
11 minutes ago, andyopole said:

Latanie z wojskiem to jest nasze last resort. :D Ale takim porzadnym wojskowym transportowcem to bym sie przeleciala. Ale moze bez kotow.

Napisano
1 godzinę temu, andyopole napisał:

Ja to i w luku bagażowym bym się schował:ph34r:

Napisano

Dnia 21.07.2020 o 02:21, Roelka v.2 napisał:

Dnia 21.07.2020 o 06:37, Roelka v.2 napisał:

Mamy juz nowe bilety, tym razem do Nowego Yorku. Srednio nam po drodze ale bierzemy co daja. :P

Nie wiem dlaczego , zalozylam ze wy wlasnie do NY :mellow:   Ciesze sie ze tak czy inaczej uda sie wam poleciec. Musialam przegapic po drodze.. gdzie wy sie teraz przeprowadzacie? 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...