kate33 Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2020 Witam, moze komus sie to przyda. Ambasada w Viennie (Austria) dodala update na swojej stronie o niektorych wizach https://at.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/39/Visa-Update-for-Website-13-JUL-2020.pdf
rzecze1 Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2020 9 godzin temu, kate33 napisał: Witam, moze komus sie to przyda. Ambasada w Viennie (Austria) dodala update na swojej stronie o niektorych wizach https://at.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/39/Visa-Update-for-Website-13-JUL-2020.pdf Wiem, ze każdy w jakimś stopniu zaczyna po pewnym czasie używać “polglish-u”...także ja, ale ta Vienna mnie szczególne rozbawiła Po angielsku Vienna, po lokalnemu, niemieckiemu - Wien, to po naszemu jednak Wiedeń. Stary, cesarsko-królewski Wiedeń.
Roelka v.2 Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 On 6/29/2020 at 3:51 PM, agatenka said: Z / do niemiec United i Lufthansa latają codziennie takze nie masz sie o co martwic. A jednak. Nasz lot zostal anulowany. Teraz bedziemy kombinowac jak tu dostac sie do USA. Opcja Patriot Express bedzie dla nas ostatnia deska ratunku ale mam nadzieje ze nie bedziemy musieli z niej korzystac.
andyopole Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 7 minut temu, Roelka v.2 napisał: A jednak. Nasz lot zostal anulowany. Teraz bedziemy kombinowac jak tu dostac sie do USA. Opcja Patriot Express bedzie dla nas ostatnia deska ratunku ale mam nadzieje ze nie bedziemy musieli z niej korzystac. A do jakiegoś Herculesa czy Galaxy nie da się wykupić miejsca stojącego?
Roelka v.2 Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 11 minutes ago, andyopole said: A do jakiegoś Herculesa czy Galaxy nie da się wykupić miejsca stojącego? Latanie z wojskiem to jest nasze last resort. Ale takim porzadnym wojskowym transportowcem to bym sie przeleciala. Ale moze bez kotow.
Robert1992 Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 1 godzinę temu, andyopole napisał: A do jakiegoś Herculesa czy Galaxy nie da się wykupić miejsca stojącego? Ja to i w luku bagażowym bym się schował
Roelka v.2 Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 Mamy juz nowe bilety, tym razem do Nowego Yorku. Srednio nam po drodze ale bierzemy co daja.
Jackie Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 @Roelka v.2 jak tak dalej pójdzie to się wszyscy spotkamy w jednym samolocie na Święta
Roelka v.2 Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 17 minutes ago, Jackie said: @Roelka v.2 jak tak dalej pójdzie to się wszyscy spotkamy w jednym samolocie na Święta Oj, żartujesz, żartujesz... Ale wydaje sie to prawdopodobne.
agatenka Napisano 24 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2020 Dnia 21.07.2020 o 02:21, Roelka v.2 napisał: A jednak. Nasz lot zostal anulowany. Teraz bedziemy kombinowac jak tu dostac sie do USA. Opcja Patriot Express bedzie dla nas ostatnia deska ratunku ale mam nadzieje ze nie bedziemy musieli z niej korzystac. Dnia 21.07.2020 o 06:37, Roelka v.2 napisał: Mamy juz nowe bilety, tym razem do Nowego Yorku. Srednio nam po drodze ale bierzemy co daja. Nie wiem dlaczego , zalozylam ze wy wlasnie do NY Ciesze sie ze tak czy inaczej uda sie wam poleciec. Musialam przegapic po drodze.. gdzie wy sie teraz przeprowadzacie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.