Skocz do zawartości

Wniosek ds 260

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
18 godzin temu, Xarthisius napisał:

1100 S Ocean Blvd, Palm Beach, FL 33480 tez uznaja.

Jako osoba, która nie mieszka w USA musiałam wygooglac ;) dobre, dobre, rozbawiło mnie :D

Napisano
1 hour ago, Izuska said:

Jako osoba, która nie mieszka w USA musiałam wygooglac ;) dobre, dobre, rozbawiło mnie :D

Ja zwykle sugerowalem 1600 Pensylvania Ave w DC ale to kazdy zna bez googlowania ;-) 

Napisano

1. Jeśli mam we wniosku do wpisania adres firmy, w której pracuje i numer budynku to np. 23/25. Nie mogę użyć we wniosku „/„. Czym go zastąpić? „-„?

2. Co powinno się zaznaczyć w pytaniu: „ do you have documentation to establish that you have received vactinations in accordance with US law? Tu chodzi o te badani i szczepienia, które są wymagane na rozmowę w ambasadzie?

3. Mam rocznego syna, który będzie emigrował ze mną. Wiadomo, że nie posiada jeszcze telefonu, a co za tym idzie nie ma przypisanego numeru telefonu. To samo jeśli chodzi o media społecznościowe. Czy powinnam w tych miejscach wpisać swoje?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano
16 minut temu, magsasi napisał:

3. ... To samo jeśli chodzi o media społecznościowe. Czy powinnam w tych miejscach wpisać swoje?

powaznie jest pytanie o media spolecznosniowe? a jak sie ma fejkowe FB i inne :) 

Napisano
2 hours ago, magsasi said:

1. Jeśli mam we wniosku do wpisania adres firmy, w której pracuje i numer budynku to np. 23/25. Nie mogę użyć we wniosku „/„. Czym go zastąpić? „-„?

2. Co powinno się zaznaczyć w pytaniu: „ do you have documentation to establish that you have received vactinations in accordance with US law? Tu chodzi o te badani i szczepienia, które są wymagane na rozmowę w ambasadzie?

3. Mam rocznego syna, który będzie emigrował ze mną. Wiadomo, że nie posiada jeszcze telefonu, a co za tym idzie nie ma przypisanego numeru telefonu. To samo jeśli chodzi o media społecznościowe. Czy powinnam w tych miejscach wpisać swoje?

1. Moze byc "-"
  2. Odpowiedz jest bez znaczenia, bo i tak lekarz da Ci wszystko czego Ci brakuje w "dokumentacji".
  3. Nie
Napisano
  1. Moze byc "-"
  2. Odpowiedz jest bez znaczenia, bo i tak lekarz da Ci wszystko czego Ci brakuje w "dokumentacji".
  3. Nie

Do Twojej odpowiedzi na pkt 3. To w takim razie co powinnam tam wpisać?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
2 minutes ago, magsasi said:

Do Twojej odpowiedzi na pkt 3. To w takim razie co powinnam tam wpisać?

Nic. Walidacja nie pozwala Ci przejsc dalej? W takim razie N/A, none, cokolwiek co pozwoli kliknac dalej.

Napisano

Mam również pytanie odnośnie  poprzedniego zatrudnienia. Przez niecały rok w UK byłem zatrudniony w agencji pracy czy w takim wypadku w Employer Name wpisać nazwę agencji pracy razem z jej adresem czy wpisać nazwę rzeczywistej firmy w jakiej procowałem. Jeśli opcja nr 2 to wtedy numer telefonu do firmy dać do biura firmy który widnieje na ich stornie internetowej? I jeszcze pytanie w poprzednich pytaniach gdzie trzeba było wpisać  poprzednie miejsca zamieszkania, a mianowicie raz w wakacje wyjechałem ponownie do Uk jednak na 1,5-2 miesiące dorobić na wakacje. Tak więc nie wpisywałem tego okresu do miejsc zamieszania, w takim razie odpuścić też wpisywanie tej pracy? I ostanie pytanie. Pracowałem w jednej firmie w głównej siedzibie w biurze potem poszedłem na studia i udało mi się dogadać żeby w tej samej firmie załatwić prace w ich sklepie stacjonarnym w mieście w którym będę studiował. Czy wtedy adres pracodawcy wpisywać ich główny czy rzeczywisty tam gdzie był ten sklep.

Napisano

Miał ktoś może taki komunikat podczas wypełniania ds-260: Your request cannot be processed at this time.?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...