Eliz Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Napisano 30 Maja 2023 dokończenie....Odkryłam to forum na 2 mies, przed interview i bardzo dużo uzyskałam tutaj odpowiedzi nie zadając pytań. Podobne pytania były tu już zadane przez innych użytkowników. Proces zakończony. Wiza wydana. 2023EU20xxx. Bardzo dziękuję wszystkim 4 2 Cytuj
katlia Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Napisano 30 Maja 2023 1 hour ago, Eliz said: Proces zakończony. Wiza wydana. 2023EU20xxx. Bardzo dziękuję wszystkim Gratulujemy. Pisz o wrazeniach jak juz jestes w US. Cytuj
Eliz Napisano 31 Maja 2023 Zgłoś Napisano 31 Maja 2023 Dziekuje. Kraj bardzo dobrze mi znany bo mieszkam 115 km od granicy NYS. Na pewno super doswiadczenie przeprowadzic sie i mieszkac w kraju ktory zawsze mi sie podobal i otwiera duze mozliwosci. Jeszcze nie mam sprecyzowanych planow w ktorym stanie na stale zamieszkam. Na pewno bede czestym gosciem na tym forum bo to skarbnica wiedzy na wiele tematow. A porady emigracyjne i odpowiedzi na rozne pytania sa o wiele bardziej precyzyjne i wyczerpujace niz platne porady oferowane przez specjalistow. Kawal dobrej roboty od administratorow i uzytkownikow ktorzy chca swoja wiedza sie podzielic. Pozdrawiam 2 1 Cytuj
piotrek2525 Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2023 Chciałem zapytać dla pewności. Przy pierwszym przylocie do USA po wylosowaniu i przyznaniu GC trzeba mieć ze sobą żółtą kopertę, paszport i zdjęcie RTG na płycie? To wszystko czy coś jeszcze z papierów? Cytuj
andyopole Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2023 8 minut temu, piotrek2525 napisał: To wszystko czy coś jeszcze z papierów? Duzo "papierow" z prezydentem Waszyngtonem a jeszcze lepiej z Lincolnem. ... 2 Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2023 22 minutes ago, piotrek2525 said: Chciałem zapytać dla pewności. Przy pierwszym przylocie do USA po wylosowaniu i przyznaniu GC trzeba mieć ze sobą żółtą kopertę, paszport i zdjęcie RTG na płycie? To wszystko czy coś jeszcze z papierów? Sounds about right. 1 Cytuj
tomasz8822 Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2023 A tak z ciekawości co znajduje się w tej żółtej kopercie której nie można otwierać? Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2023 1 minute ago, tomasz8822 said: A tak z ciekawości co znajduje się w tej żółtej kopercie której nie można otwierać? Wszystkie kopie dokumentow ktore dales + medical. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 8 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2023 EU na sierpien 32000 (Bez zmian) Cytuj
lukasz007 Napisano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2023 Dziekuje. Kraj bardzo dobrze mi znany bo mieszkam 115 km od granicy NYS. Na pewno super doswiadczenie przeprowadzic sie i mieszkac w kraju ktory zawsze mi sie podobal i otwiera duze mozliwosci. Jeszcze nie mam sprecyzowanych planow w ktorym stanie na stale zamieszkam. Na pewno bede czestym gosciem na tym forum bo to skarbnica wiedzy na wiele tematow. A porady emigracyjne i odpowiedzi na rozne pytania sa o wiele bardziej precyzyjne i wyczerpujace niz platne porady oferowane przez specjalistow. Kawal dobrej roboty od administratorow i uzytkownikow ktorzy chca swoja wiedza sie podzielic. PozdrawiamTo dzięki ich pomocy i ich wiedzy od dwóch lat jestem w stanach . Pamiętam jak przeczytałem wszystkie wątki na temat wyjazdów Boże było tego trochę ale to mi pomogło . Super że trafiłem na to forum Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi