Eliz Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 dokończenie....Odkryłam to forum na 2 mies, przed interview i bardzo dużo uzyskałam tutaj odpowiedzi nie zadając pytań. Podobne pytania były tu już zadane przez innych użytkowników. Proces zakończony. Wiza wydana. 2023EU20xxx. Bardzo dziękuję wszystkim 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 1 hour ago, Eliz said: Proces zakończony. Wiza wydana. 2023EU20xxx. Bardzo dziękuję wszystkim Gratulujemy. Pisz o wrazeniach jak juz jestes w US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eliz Napisano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 Dziekuje. Kraj bardzo dobrze mi znany bo mieszkam 115 km od granicy NYS. Na pewno super doswiadczenie przeprowadzic sie i mieszkac w kraju ktory zawsze mi sie podobal i otwiera duze mozliwosci. Jeszcze nie mam sprecyzowanych planow w ktorym stanie na stale zamieszkam. Na pewno bede czestym gosciem na tym forum bo to skarbnica wiedzy na wiele tematow. A porady emigracyjne i odpowiedzi na rozne pytania sa o wiele bardziej precyzyjne i wyczerpujace niz platne porady oferowane przez specjalistow. Kawal dobrej roboty od administratorow i uzytkownikow ktorzy chca swoja wiedza sie podzielic. Pozdrawiam 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2525 Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 Chciałem zapytać dla pewności. Przy pierwszym przylocie do USA po wylosowaniu i przyznaniu GC trzeba mieć ze sobą żółtą kopertę, paszport i zdjęcie RTG na płycie? To wszystko czy coś jeszcze z papierów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 8 minut temu, piotrek2525 napisał: To wszystko czy coś jeszcze z papierów? Duzo "papierow" z prezydentem Waszyngtonem a jeszcze lepiej z Lincolnem. ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 22 minutes ago, piotrek2525 said: Chciałem zapytać dla pewności. Przy pierwszym przylocie do USA po wylosowaniu i przyznaniu GC trzeba mieć ze sobą żółtą kopertę, paszport i zdjęcie RTG na płycie? To wszystko czy coś jeszcze z papierów? Sounds about right. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz8822 Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 A tak z ciekawości co znajduje się w tej żółtej kopercie której nie można otwierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 1 minute ago, tomasz8822 said: A tak z ciekawości co znajduje się w tej żółtej kopercie której nie można otwierać? Wszystkie kopie dokumentow ktore dales + medical. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 8 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 EU na sierpien 32000 (Bez zmian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz007 Napisano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Dziekuje. Kraj bardzo dobrze mi znany bo mieszkam 115 km od granicy NYS. Na pewno super doswiadczenie przeprowadzic sie i mieszkac w kraju ktory zawsze mi sie podobal i otwiera duze mozliwosci. Jeszcze nie mam sprecyzowanych planow w ktorym stanie na stale zamieszkam. Na pewno bede czestym gosciem na tym forum bo to skarbnica wiedzy na wiele tematow. A porady emigracyjne i odpowiedzi na rozne pytania sa o wiele bardziej precyzyjne i wyczerpujace niz platne porady oferowane przez specjalistow. Kawal dobrej roboty od administratorow i uzytkownikow ktorzy chca swoja wiedza sie podzielic. PozdrawiamTo dzięki ich pomocy i ich wiedzy od dwóch lat jestem w stanach . Pamiętam jak przeczytałem wszystkie wątki na temat wyjazdów Boże było tego trochę ale to mi pomogło . Super że trafiłem na to forum Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi