kzielu Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Jest takie ludowe powiedzenie: Jak myslisz, ze kogos kochasz to z nim/nia zamieszkaj i zobacz czy Ci nie przeszlo... +1000 (z doswiadczenia oczywiscie) Cytuj
iNoxes Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 Hej, jestem nowy na tym forum. Mam na imię Dawid, mam 15 lat. Tak wiem, pewnie zapytacie co tu robię? Otóż odpowiedź jest prosta, moim marzeniem jest życie w USA. Od najmłodszych lat kocham ten kraj, baaardzo chciałbym tam mieszkać . Przeczytałem cały ten wątek, każde słowo w dwa dni. Jest to moje małe osiągnięcie . Dużo się dowiedziałem o migracji do USA, nie spodziewałem się, że to może być aż tak trudne . Mariano bardzo mi się podoba twoja historia, gratuluję ci decyzji o życiu w USA, tak samo tego, że ci się to udało! Jesteś moim idolem, tak samo, jak każdy Polak, któremu uda się dostać do USA, nie poddawać się i godnie w nim żyć ! W przyszłości chciałbym mieszkać w miasteczku w USA, takim położonym nie daleko Nowego Jorku, lub Las Vegas, są to moje dwa ulubione miasta w tym kraju ! Na razie uczę się pilnie języka i ogarniam plan na życie, żeby jak najszybciej znaleźć się za oceanem . Mariano, mam wielką nadzieję, że to przeczytasz i mi odpowiesz Pozdrawiam wszystkich użytkowników, od których mogłem się tak wiele nauczyć,dziękuje wam bardzo! jesteście super! Mariano, gratuluję prawie 4 lat wątku! Cytuj
Gość Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 Jesteś moim idolem, tak samo, jak każdy Polak, któremu uda się dostać do USA, nie poddawać się i godnie w nim żyć ! Jestem czyims idolem! Cytuj
KaeR Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 Jestem czyims idolem! Tylko szkoda, ze to mezczyzna. ;( Cytuj
ilon Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 Ok - to gdzie mam wysylac autograf? Cytuj
iNoxes Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 Ok - to gdzie mam wysylac autograf? Autografy przyjmuję w wiadomości prywatnej Jeszcze raz wielkie gratki dla każdego, komu udało się wyemigrować do USA Cytuj
andyopole Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 Autografy przyjmuję w wiadomości prywatnej Jeszcze raz wielkie gratki dla każdego, komu udało się wyemigrować do USA Cholera, mój autograf jest bez wartości. Mnie się NIE UDAŁO, ja musialem. O tempora, o mores... 1 Cytuj
ilon Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 ANDY - niewazne jak, wazne ze jestes na ziemi obiecanej, hahaha Cytuj
andyopole Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 ANDY - niewazne jak, wazne ze jestes na ziemi obiecanej, hahaha Dla kogo ona obiecana to obiecana. Co z Hameryki jak pracować trzeba. Cza się było za milionerke wydac... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi