ilon Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 11 godzin temu, andyopole napisał: Bo biały welon jest oznaką tego, no, dziewictwa. Nie pamiętacie co to takiego? Ja nie swirowalam z welonem. Wlosy mialam ladnie upiete wiec nie chcialam popsuc fryzurki jakas firanka
andyopole Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 Na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badyleek a przed nią biezy baranek a nad nią lata motyyylek. ... la la la
Jackie Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 Ja miałam b. prostą sukienkę. Byłam tak podniecona że zapomniałam zmienić buty i niemal wszystkie zdjęcia ślubne mam w niebieskich Conversach
Joanna30 Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 8 minut temu, Jackie napisał: Ja miałam b. prostą sukienkę. Byłam tak podniecona że zapomniałam zmienić buty i niemal wszystkie zdjęcia ślubne mam w niebieskich Conversach Super! Pasowaliście do siebie obuwniczo
Patipitts Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 Super para Jackie sukienka tez mi sie podoba! Apropos butów- moj narzeczony zamierza założyć czerwone Jordany i krawat w kwiaty, będziemy wyglądać bardzo... hm... kolorowo jak na slub ale my juz tacy jesteśmy jak to okreslilam ja bede wyglądać jak "from the country" a on bedzie "from the hood" w sumie to wszystko sie zgadza
kzielu Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 Wreszcie jakies zdjecie bez ucietej glowy ;-) Bardzo ladne - zdjecie, sukienka, wszystko ;-)
katlia Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 Jackie, super wygladaliscie! Dziekujemy za zdjecie.
Gość Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 20 minut temu, Jackie napisał: Ja miałam b. prostą sukienkę. Byłam tak podniecona że zapomniałam zmienić buty i niemal wszystkie zdjęcia ślubne mam w niebieskich Conversach Ale fajne zdjecie. Sukienka baaaaaardzo podobna do tej ktora pierwotnie mialam miec na slubie. Wszyscy wrzucaja fotki to ja tez wrzucę (chociaz chyba juz kiedys pokazywalam lol) Welon tez mialam, a co.
margherita_s Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 Piękne te Wasze sukienki! Ja miałam wczoraj pierwszą przymiarkę, a za miesiąc odbiór i czekanie na ślub Roelka, Jackie - miałyście takie tradycyjne amerykańskie wesela? Z np. rozsmarowywaniem tortu na twarzy żony/męża?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.