Jackie Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 4 godziny temu, jkb napisał: ... wczoraj final walkthrough, w czwartek closing, w piatek przeprowadzka! My tym razem byliśmy ciut mądrzejsi. Stary lease kończy się nam 30-go czerwca, a nowy zaczyna 15-go czerwca. Mamy dwa tygodnie na przeprowadzkę Cytuj
Gość Napisano 23 Maja 2017 Zgłoś Napisano 23 Maja 2017 My 31 maja nareszcie dostaniemy mieszkanie. Już mi się odechciewa bujanie się w hotelu. Cytuj
andyopole Napisano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2017 Miłego długiego weekendu Państwu życzę. Wesołych zajęć i błogiego leniuchowaniu również. Mnie nawiedza class mate z podstawowki, obecnie wieloletni rezydent Ciupagowa. Cytuj
Jackie Napisano 26 Maja 2017 Zgłoś Napisano 26 Maja 2017 A ja w domu siedzę. Chirurg podczas operacji znalazł kolejnego guzka który w ogóle nie pokazał się na żadnym z testów. Na szczęście obyło się bez mastektomii, wciąż mam dwie piersi, choć ta z lewej trochę lewo teraz wygląda Mam odpoczywać przez 3 tygodnie, niedługo potem zacznę naświetlania. Wszystko wskazuje na to że nie będę potrzebowała chemii, jedyne co mnie czeka to 5 lat terapii anty-hormonalnej. Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków Cytuj
kzielu Napisano 26 Maja 2017 Zgłoś Napisano 26 Maja 2017 6 minut temu, Jackie napisał: A ja w domu siedzę. Chirurg podczas operacji znalazł kolejnego guzka który w ogóle nie pokazał się na żadnym z testów. Na szczęście obyło się bez mastektomii, wciąż mam dwie piersi, choć ta z lewej trochę lewo teraz wygląda Mam odpoczywać przez 3 tygodnie, niedługo potem zacznę naświetlania. Wszystko wskazuje na to że nie będę potrzebowała chemii, jedyne co mnie czeka to 5 lat terapii anty-hormonalnej. Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków No to spoko ! Generalnie super ze tak sie skonczylo (moze za wczesniej zeby pisac ze sie skonczylo - rozumiem ze regularne badania czy nie ma nawrotow ktore tak czy inaczej kazda pani powinna robic). Cytuj
haneczka019 Napisano 26 Maja 2017 Zgłoś Napisano 26 Maja 2017 Godzinę temu, Jackie napisał: A ja w domu siedzę. Chirurg podczas operacji znalazł kolejnego guzka który w ogóle nie pokazał się na żadnym z testów. Na szczęście obyło się bez mastektomii, wciąż mam dwie piersi, choć ta z lewej trochę lewo teraz wygląda Mam odpoczywać przez 3 tygodnie, niedługo potem zacznę naświetlania. Wszystko wskazuje na to że nie będę potrzebowała chemii, jedyne co mnie czeka to 5 lat terapii anty-hormonalnej. Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków Super wieści Jackie! Oby było tylko lepiej . Cytuj
katlia Napisano 26 Maja 2017 Zgłoś Napisano 26 Maja 2017 Super, Jackie. Ale kciuki nadal trzymane, moze jeszcze bardziej bo chyba dzialaja Cytuj
KaeR Napisano 26 Maja 2017 Zgłoś Napisano 26 Maja 2017 5 godzin temu, Jackie napisał: A ja w domu siedzę. Chirurg podczas operacji znalazł kolejnego guzka który w ogóle nie pokazał się na żadnym z testów. Na szczęście obyło się bez mastektomii, wciąż mam dwie piersi, choć ta z lewej trochę lewo teraz wygląda Mam odpoczywać przez 3 tygodnie, niedługo potem zacznę naświetlania. Wszystko wskazuje na to że nie będę potrzebowała chemii, jedyne co mnie czeka to 5 lat terapii anty-hormonalnej. Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków Super! Podobno te leki antyhormonalne chodzą na czarnym rynku nieźle, bo kulturysci je biorą... Tak jakbyś chciała dorobić. ;-) Cytuj
RobertNYc Napisano 27 Maja 2017 Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 54 minuty temu, KaeR napisał: Super! Podobno te leki antyhormonalne chodzą na czarnym rynku nieźle, bo kulturysci je biorą... Tak jakbyś chciała dorobić. ;-) Ja bym chętnie odkupił, jakby ktoś miał na zbyciu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi