andyopole Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 Bo to nie tyle temperatura Was wykoncza co wilgotnosc, szczegolnie w Ciupagowie... Cytuj
jkb Napisano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Bo to nie tyle temperatura Was wykoncza co wilgotnosc, szczegolnie w Ciupagowie... Nawet nie jest tak duszno... poki co... Cytuj
ilya_ Napisano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 8 minut temu, jkb napisał: Nawet nie jest tak duszno... poki co... w ny to samo... goraco nawet bardzo, ale nie ma jeszcze tej ekstramalnej wilgotnosci... Cytuj
Jackie Napisano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 2 godziny temu, andyopole napisał: Bo to nie tyle temperatura Was wykoncza co wilgotnosc, szczegolnie w Ciupagowie... 34 stopnie to zawsze gorąco jak diabli, niezależnie od wilgotności Cytuj
Łukasz90 Napisano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2017 Październik też potrafi być gorący a zwłaszcza początek , pamiętam taki ok. 5 lat temu ,ze temperatury dobijały do 30 stopni , fakt ,że na początku miesiąca ale jednak. Mnie sie wydaje ,że Chicago ma tkai klimat 0-1 albo jest min -20 albo +30 .wiem trochę generalizuje ale jak dzwonie do znajomych to albo zamrażalnik albo piekarnik Cytuj
ilon Napisano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2017 Oj przestancie narzekac. Lato jest, musi byc cieplo! 1 Cytuj
KaeR Napisano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2017 40 minut temu, ilon napisał: Oj przestancie narzekac. Lato jest, musi byc cieplo! Popieram! Polecam zime w poludniowo-wschodniej VA. To jest permanentna jesien. Tylko bez pozolklych lisci. Cytuj
Łukasz90 Napisano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2017 Mam delegacje z Ciupagowa w domu. Narzekają ,ze w Polsce bieda,że nie ma nigdzie internetu i zacofanie technologiczne w porównaniu z 10 lat.... Chyba jednak zrobię wszystko by zobaczyć te cuda w USA .Co Wy tam macie zamiast aut statki kosmiczne? Cytuj
andyopole Napisano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2017 Jak jeszcze beda podskakiwac I zgrywac Hamerykanow zapytaj ile placa za wyrwanie zeba oraz ile za skorzystanie z uslugi karetki pogotowia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi