Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, andyopole napisał:

Bo to nie tyle temperatura Was wykoncza co wilgotnosc, szczegolnie w Ciupagowie...

Nawet nie jest tak duszno... poki co...

Napisano
2 godziny temu, andyopole napisał:

Bo to nie tyle temperatura Was wykoncza co wilgotnosc, szczegolnie w Ciupagowie...

34 stopnie to zawsze gorąco jak diabli, niezależnie od wilgotności ;) 

Napisano

Październik też potrafi być gorący a zwłaszcza początek , pamiętam taki ok. 5 lat temu ,ze temperatury dobijały do 30 stopni , fakt ,że na początku miesiąca ale jednak. Mnie sie wydaje ,że Chicago ma tkai klimat 0-1 albo jest min -20 albo +30 .wiem trochę generalizuje ale jak dzwonie do znajomych to albo zamrażalnik albo piekarnik :D

Napisano
40 minut temu, ilon napisał:

Oj przestancie narzekac. Lato jest, musi byc cieplo! :P 

Popieram! Polecam zime w poludniowo-wschodniej VA. To jest permanentna jesien. Tylko bez pozolklych lisci.  

Napisano

Mam delegacje z Ciupagowa w domu. Narzekają ,ze w Polsce bieda,że nie ma nigdzie internetu i zacofanie technologiczne w porównaniu z 10 lat.... Chyba jednak zrobię wszystko by zobaczyć te cuda w USA .Co Wy tam macie zamiast aut statki kosmiczne?