jkb Napisano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: Bardzo ładnie Meksyk zagrał z Germańcami! Moja mieścina chyba dziś zostanie spalona z radosci, Meksie już balują! 65% mieszkańców to Latino. https://www.cbsnews.com/news/mexico-goal-fans-celebrate-earthquake-seismic-activity-fifa-world-cup-2018/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Godzinę temu, jkb napisał: https://www.cbsnews.com/news/mexico-goal-fans-celebrate-earthquake-seismic-activity-fifa-world-cup-2018/ Widziałem ten wykres na Telemundo. Mecz też oglądałem na tym kanale. Oni ten mecz powtórzyli już trzy razy w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scarab Napisano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Dnia 8.05.2018 o 18:39, ilon napisał: Ja tu jestem podekscytowana na wycieczke a Wy mi tutaj opowiesci o napadach z bronia w reku Ale dzieki za wskazowki! Nie zdawalam sobie z tego sprawy, ze moze byc az tak niebezpiecznie. Jak tam wycieczka do Barcelony? Ja właśnie wróciłem z kilkudniowego spontanicznego urlopu, tym razem również mam same pozytywne wrażenia Jeszcze raz polecam Barcelonę, warto pozwiedzać na piechotę, warto też skorzystać z komunikacji miejskiej. Ja dużo korzystałem z metra i autobusów, są świetnie zorganizowane i nie dość że szybko i łatwo można się przenieść z miejsca na miejsce to w dodatku jest się bliżej "prawdziwego życia" w mieście, nie tylko wśród turystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 5 godzin temu, scarab napisał: Jak tam wycieczka do Barcelony? Barcelona byla super. Tzn, ja ogolnie gdzie nie pojade to mi sie podoba, ale wycieczka jak najbardziej na plus. Bylismy na miejscu w poniedzialek wieczorem, wiec mielismy ten wieczor, caly wtorek i praktycznie cala srode, bo wylot byl chyba jakos kolo 22. Wiekszosc miejsc dostalismy sie na pieszo we wtorek. Przeszlismy 25 km. Cudowna architektura, latwy dostep do plazy, przestepne ceny w restauracjach, duzo dobrych restauracji i takich fajnych malych piekarni i lodziarni, natomiast kilka rzeczy ktore mnie rozczarowalo to troche nieprzyjemny zapach w wiekszosci uliczek, naganiacze i jacys dilerzy narkotykow na kazdym rogu oraz.. nieznajomosc jezyka angielskiego gdziekolwiek gdzie by sie nie szlo, zaczynajac od lotniska, po restauracjach konczac. Mieszkalismy blisko wszystkiego, wiec z samego transportu nie korzystalismy, poza transferami na lotnisko i busem jak jechalismy na stadion. Tylko nie wiem czy byla akurat jakas awaria czy cos, ale google maps nie pokazywalo dostepnego transportu z punktu A do punktu B, wiec troche sie nakombinowalismy, ale dalismy rade. Jezeli ktos nie byl, a ma okazje, to ja jak najbardziej polecam. W ogole jak bylismy na stadionie Barcy, to ja i moja (teraz juz) bratowa mialysmy na sobie takie same koszulki z barwami Polski i sporo turystow z Indii i w sumie potem juz innych krajow chyba myslalo, ze jestesmy jakimis celebrity bo jak zaczeli cykac z nami sobie zdjecia to jakbysmy kasowaly 1e za kazde to by nam sie wyjazd zwrocil. Poza tym, jak wracalismy juz do Katowic to musialam nadac do luku swoja torbe podreczna i przy odbiorze okazalo sie, ze cala jest peknieta. Zglosilam na lotnisku i czekam na nowa torbe. Ma byc doreczona do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Gol dla Meksyku i małe trzęsienie ziemi w stolicy Mexico City. http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2018-06-17/ms-2018-gol-lozano-wywolal-trzesienie-ziemi-w-meksyku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Dziś w Polsce będzie podobnie Przypominam, 17.00 czasu polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Porazka jakas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Druga bramka - nie wiedziałam czy sie smiać, czy denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Ona nie powinna być uznana. Senegalczykow było 12 na boisku dlatego też Bednarek się zachował jak się zachował.Fakt faktem grali tragicznie. Druga bramka - nie wiedziałam czy sie smiać, czy denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi