Jackie Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 4 godziny temu, ilya_ napisał: nie moge dojsc do siebie Pogadaj z fachowcem. Ja kiedyś śmiałam się z terapii kanapowych (właściwie to dalej się śmieję) ale nawet jedna rozmowa z kimś kto ci uświadomi że twoje odczucia są normalne jest bezcenna. Mówię z własnego doświadczenia. Tak przy okazji - mam nadzieję że złapią skurwieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Właśnie mąż przyszedł i mówi, że mu się w lipcu chyba konferencja w Portland OR szykuje i czy może jest to jakiś pomysł na krótki rodzinny wypad. Kto wie! Może uda się z @andyopole na kawę umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 17 minut temu, mola napisał: Właśnie mąż przyszedł i mówi, że mu się w lipcu chyba konferencja w Portland OR szykuje i czy może jest to jakiś pomysł na krótki rodzinny wypad. Kto wie! Może uda się z @andyopole na kawę umówić? Welcome to Oregon! Na dlugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Just now, andyopole said: Welcome to Oregon! Na dlugo? Co poniektorzy tutaj, jak to sie ladnie mowi, jumped the gun... Maz sie musi zglosic, abstract napisac, dostac slot i wogole nie wiem kto powiedzial, ze rodzine zabiera... Ale jakby co 07/26-30. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Cześć, czy istnieje elektroniczny pobór opłat za drogi w: Wisconsin, Minnesota, South Dakota, Wyoming, Colorado, Nebraska ? Czy w tych stanach drogi są płatne? W Sobotę wybieram się w podróż i zauważyłem, ze I-pass, ktory jest podlaczony do E-ZPass nie obejmuje tych stanow. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Teraz, BartekWSH napisał: Colorado W Colorado jest tylko pare platynych drog i mozna latwo uniknac. W Wyoming nie ma. Reszte to sie dowiesz uzywajac google. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) 9 minut temu, katlia napisał: W Colorado jest tylko pare platynych drog i mozna latwo uniknac. W Wyoming nie ma. Reszte to sie dowiesz uzywajac google. Dzieki, uzywalem google i pokazało mi tylko Illinois płatne. Nie ma większego znaczenia czy płatne, będę jechał samochodem z wypożyczalni i wolał bym, żeby pozniej nie otrzymali powiadomień o niezapłaconych bramkach. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez BartekWSH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 4 minuty temu, BartekWSH napisał: Dzieki, uzywalem google i pokazało mi tylko Illinois płatne. Nie ma większego znaczenia czy płatne, będę jechał samochodem z wypożyczalni i wolał bym, żeby pozniej nie otrzymali powiadomień o niezapłaconych bramkach. Mają nr Twojej CC. Dopisza do rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Cztery domy od nas kręcą "Fargo" i tak jak początkowo wszyscy byliśmy podjarani tak teraz jest to upierdliwe bardzo Pogoda do doopy, do Izraela chcę wracać, tam tak pięknie było, łaaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 19 minut temu, Jackie napisał: ,,, Pogoda do doopy, do Izraela chcę wracać, tam tak pięknie było, łaaa A gdzie obiecany fotoreportaz z Izraela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi