mcpear Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Chcę powiedzieć jak się skończyło. Okazuje się że moje korpo kupiło w UHC dostęp do porad wirtualnych w amwell.com. W sumie dziś było to czego potrzebowałem. Jak się okazuje to pewnie mam szansę częściej z nich korzystać bo co-pay jest $5 (!!!!). Za 15 minut wizyta, za pól godziny odbierałem antybiotyk (też za piątaka). korpomaile o nich pisały ale ja takie spamy to bez czytania zrzucam do śmietnika. Dzisiaj się okazało, że znowu czegoś się nauczyłem. Sprawdźcie czy macie amwell w polisie bo to dobra alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 6 minutes ago, mcpear said: Sprawdźcie czy macie amwell w polisie bo to dobra alternatywa Dobra alternatywa jak sie sam zdiagnozujesz i zadasz konkretnego leku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 15 minut temu, kzielu napisał: Q6 ? Bez zartow. Sasiadka ktora jest chirurgiem w pobliskim szpitalu miala jeden z pierwszych Porsche Taycan Turbo ktore sie pojawilo u dealerow w OH. Wczesniej Acura NSX (ta nowa) a wczesniej Tesla P100D.... Q6 to jakis zlom ;-) Może to była "młoda lekarka"? Nie znam się na SUVach, poza moim. A na Audikach zupełnie, nigdy nie miałem, tak mi się kliknela Q6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 22 minutes ago, mcpear said: Chcę powiedzieć jak się skończyło. Okazuje się że moje korpo kupiło w UHC dostęp do porad wirtualnych w amwell.com. W sumie dziś było to czego potrzebowałem. Jak się okazuje to pewnie mam szansę częściej z nich korzystać bo co-pay jest $5 (!!!!). Za 15 minut wizyta, za pól godziny odbierałem antybiotyk (też za piątaka). korpomaile o nich pisały ale ja takie spamy to bez czytania zrzucam do śmietnika. Dzisiaj się okazało, że znowu czegoś się nauczyłem. Sprawdźcie czy macie amwell w polisie bo to dobra alternatywa To generalnie low cost opcja wiec troche kapitalizm dziala i zabiera troche biznesu przychodniom po $300 ;-) (my tez mamy, chyba troche drozsze ale ogolnie to bargain). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Kupiilem wlasnie bilety CVG-WAW-CVG - w Premium Select (taka lepsza Economy Comfort w Delcie - pomiedzy Economy Comfort a Delta One - naprawde spoko opcja, lecialem do Tokio na poczatku 2020 roku) za 120,000 mil + $79. Generalnie tanio jak barszcz i praktycznie nie kosztowalo mnie nic - trzy tygodnie temu za mile nie moglem dostac praktycznie nic a bilety w Basic Economy zaczynaly sie od $1200.... Interes zycia, mam nadziej ze nie zamkna granic (3 tydzien wrzesnia). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 hours ago, mcpear said: Chcę powiedzieć jak się skończyło. Okazuje się że moje korpo kupiło w UHC dostęp do porad wirtualnych w amwell.com. W sumie dziś było to czego potrzebowałem. Jak się okazuje to pewnie mam szansę częściej z nich korzystać bo co-pay jest $5 (!!!!). Za 15 minut wizyta, za pól godziny odbierałem antybiotyk (też za piątaka). korpomaile o nich pisały ale ja takie spamy to bez czytania zrzucam do śmietnika. Dzisiaj się okazało, że znowu czegoś się nauczyłem. Sprawdźcie czy macie amwell w polisie bo to dobra alternatywa Super wiesci, ciesze sie ze jednak ubezpieczenie was...ubezpieczy! W koncu o to chodzi i w czasie pandemii i w Palm Springs! Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Ciesze sie ze dobrze sie wszystko skonczylo swoja droga mi sie przyomnialo ze tez przez telefon mialam antybiotyk przepisany, tylko to przez dentyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Tez mam United i sie zastanawialam nad ta telefonowa wizyta. Chyba mam to samo co Twoje dziecko - chociaz przeczakam kilka dni. Mozliwe ze mnie gardlo boli po niedzielnym koncercie Weezera i Green Day. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 5 hours ago, ilon said: Mozliwe ze mnie gardlo boli po niedzielnym koncercie Weezera i Green Day. Ja też drę japę na koncertach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 OK w koncu po kilku tygodniach (albo nawet miesiacach) dziennego sprawdzania: Po prawie dwoch latach bilet zabookowany na pazdziernik! Rzucam screenshota jak ktos rowniez szuka lotow na trasie Waszyngton-Krakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi