Patipitts Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ja od razu zamroziłam. Eksperymentalnie, bo zawsze gotowałam, a dopiero potem mroziłam Zawsze mroze przed ugotowaniem Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ja gotuję, suszę, mrożę rozłożone na blaszce a dopiero potem luzem wrzucam do worka. Wg mnie to najlepsza opcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 OC wczoraj $2.59 - Costco - najtańsza pompa. Przejeżdżałem obok Shella miał wyświetlone jeszcze $3.79 Stanton, ND - dzisiejsza cena $1.59Sent from my SM-G973U using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Godzinę temu, marwin napisał: Stanton, ND - dzisiejsza cena $1.59 Sent from my SM-G973U using Tapatalk Cleveland, OH - $0.89 na jednej ze stacji. (Speedy Gas). Prawdopodobnie najtaniej w całym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 1 hour ago, margherita_s said: Cleveland, OH - $0.89 na jednej ze stacji. (Speedy Gas). Prawdopodobnie najtaniej w całym stanie. A galon wody w supermarkecie ile? - pewnie wiecej - u nas $2.39 w najtańszej stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Od nowego roku nie kupuje już wody. Mam sink a w nim bateria trzyotworowa plus czwarty otwór na słuchawkę z wężem do spłukiwania. Założyłem baterię, ktora potrzebuje jeden otwór, w drugim założyłem dispenser do płynu do naczyń, w trzecim dispenser do mydła w płynie a w czwartym kran z wodą filtrowaną. Woda wreszcie nadająca się do użytku i spokój z kaucją za butelki, u nas 10 centów. Edytowane 28 Marca 2020 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 13 minut temu, mcpear napisał: A galon wody w supermarkecie ile? - pewnie wiecej - u nas $2.39 w najtańszej stacji Nie mam pojęcia. Zrobiłam duży zapas wody 2 tygodnie temu, żeby jak najrzadziej wychodzić z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Godzinę temu, margherita_s napisał: Nie mam pojęcia. Zrobiłam duży zapas wody 2 tygodnie temu, żeby jak najrzadziej wychodzić z domu. A co nie tak z tą z kranu (po przefiltrowaniu ) ? Ta która kupujesz praktycznie się od niej nie różni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 3 minuty temu, kzielu napisał: A co nie tak z tą z kranu (po przefiltrowaniu ) ? Ta która kupujesz praktycznie się od niej nie różni... Ja piję tylko gazowaną. Mam w planach kupno takiej maszyny do gazowania, ale na razie kupuje gazowaną w butelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 3 godziny temu, margherita_s napisał: Cleveland, OH - $0.89 na jednej ze stacji. (Speedy Gas). Prawdopodobnie najtaniej w całym stanie. Taka cene widzialam ostatnio w 1991 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi