andyopole Napisano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Today's harvest. Malosolne będą za kilka dni a dziś zakiszę sałatę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 1 godzinę temu, MeganMarkle napisał: A gubernator nakazał maski nosić? U nas jest prikaz z góry i z tego co widzę to się 95% ludzi do niego stosuje. Po raz pierwszy od pół roku zdecydowaliśmy się z okazji swieta na rodzinny luncz w restauracji w Calabasas i było bardzo sanitarnie - siedzenie tylko nazewnatrz, co trzeci stolik można zająć, stoły odgrodzone wysoka przezroczysta ścianka, dezynfekowane po każdy kliencie, kelner w masce z filtrem N95 i przyłbica (wyglądał jakby w szpitalu pracował). Także czuliśmy się bezpiecznie. Fakt, że ciężko na mieście w tych maskach wytrzymać przy upale 34’C.... dobrze, że z domu pracuje i chociaż do pracy tego dziadostwa zakładać nie muszę. Mamy już w pracy dwie osoby Covid-pozytywne Więc troche muszę zwrócić honor - to jedyna restauracja tutaj która taka lipę odwala - reszta - maski, część stolików wyłączona z użytku - jest chyba jakiś przykaz że strony stanu a tamci albo go olali albo jakiś proces wytoczyli i jest w toku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 2 godziny temu, MeganMarkle napisał: A gubernator nakazał maski nosić? U nas jest prikaz z góry i z tego co widzę to się 95% ludzi do niego stosuje. Ogolnie niebieskie stany sa lepiej rzadzone, i jest w nich wiecej ludzi z sensem. Jak widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubuśPan Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Jeśli ktoś ma kontakt z jakąś firmą transportową to chciał bym się skontaktować. Interesuje mnie transport na ciągnikach siodłowych. Bo po angielsku wszystko to truck. Samochód osobowy truck, dostawczy truck, ciągnik siodłowy z naczepą truck. Ogólnie jestem szeroko obeznany z technologią. Potrafię projektować i wykonywać urządzenia elektroniczne, potrafię programować, praktycznie w każdym języku, ale mój ulubiony to assembler. Znam się na mechanice, z obsługą tokarek, frezarek. Umiem spadać, lutowania. Normalnie mieszanka tak wybuchowa, że lokomotywy boją się mi zepsuć. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Godzinę temu, KubuśPan napisał: Jeśli ktoś ma kontakt z jakąś firmą transportową to chciał bym się skontaktować. Interesuje mnie transport na ciągnikach siodłowych. Bo po angielsku wszystko to truck. Samochód osobowy truck, dostawczy truck, ciągnik siodłowy z naczepą truck. Ogólnie jestem szeroko obeznany z technologią. Potrafię projektować i wykonywać urządzenia elektroniczne, potrafię programować, praktycznie w każdym języku, ale mój ulubiony to assembler. Znam się na mechanice, z obsługą tokarek, frezarek. Umiem spadać, lutowania. Normalnie mieszanka tak wybuchowa, że lokomotywy boją się mi zepsuć. Będę wdzięczny za pomoc. Firma transportowa to nie będzie chciała z Tobą rozmawiać bo jeżeli importują kierowców to przez pośredników, sami się w ogóle tym nie zajmują - a poza tym w tej chwili to nikt się nie będzie tym zajmował bo najzwyczajniej w świecie jest ban na wizy. A ciągnik siodłowy to semi truck.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 45 minut temu, kzielu napisał: najzwyczajniej w świecie jest ban na wizy. I 14% bezrobocia... najwyzsze od 90 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubuśPan Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 2 godziny temu, kzielu napisał: Firma transportowa to nie będzie chciała z Tobą rozmawiać bo jeżeli importują kierowców to przez pośredników, sami się w ogóle tym nie zajmują - a poza tym w tej chwili to nikt się nie będzie tym zajmował bo najzwyczajniej w świecie jest ban na wizy. A ciągnik siodłowy to semi truck.... O wizach wiem. O pośredniku dopiero się dowiedziałem. Może znajdę jakiegoś w necie i się nie natnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Dnia 4.07.2020 o 14:03, Xarthisius napisał: Syn na poczatku niemrawo machal, ale jak zobaczyl ze leca "CANDIES DAD!!! THEY'RE THROWING CANDIES!!!" to malo mu reka nie odpadla. Ha ha, przerobiłam to samo lata temu na Lajkoniku ze starszym synem, aż mi się łezka w oku zakręciła. Tyle lat minęło, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Andy moja paczka doszla! 7 tyg- szybsza niz twoja koperta!Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 2 godziny temu, Patipitts napisał: Andy moja paczka doszla! 7 tyg- szybsza niz twoja koperta! Sent from my iPhone using Tapatalk A sucha kiełbasa nie uciekła z boxu po rozpakowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi