Jackie Napisano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Xarthisius napisał: Pani od claimow w sklepie zazyczyla sobie min. 3 oferty. Jak zobaczylem te wyceny to lekko zbladlem. Tak na oko 10-15% wartosci auta... Pani od claimów nie takie ceny widziała Jak tylko wiedzą że można zedrzeć to krzyczą 3 x razy więcej, a nuż ubezpieczenie nie będzie walczyło i pokryje bez szemrania. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Juz powoli zaczynalam myslec, ze 2020 juz mnie raczej niczym nie zaskoczy, ale jednak kochani! Wczoraj mialam pozar w robocie. Na szczescie nieduzy i nikomu nic sie nie stalo. Straz przyjechala bardzo szybko i tryskacze z sufitu tez zadzialaly! Ale zadzialaly tak, ze rozwalilo cala rure i sufit doslownie wybuchl zalewajac nam cale biuro. Nie wiem czy to tak zawsze, czy tylko czasem, no ale chociaz pozar szybko ugaszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Juz powoli zaczynalam myslec, ze 2020 juz mnie raczej niczym nie zaskoczy, ale jednak kochani! Wczoraj mialam pozar w robocie. Na szczescie nieduzy i nikomu nic sie nie stalo. Straz przyjechala bardzo szybko i tryskacze z sufitu tez zadzialaly! Ale zadzialaly tak, ze rozwalilo cala rure i sufit doslownie wybuchl zalewajac nam cale biuro. Nie wiem czy to tak zawsze, czy tylko czasem, no ale chociaz pozar szybko ugaszony. Masakra. Dobrze ze nikomu sie nic zlego nie stalo. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Nasza "la femme fatale" jak zawsze w akcji. Juz chyba nie będę Cię @ilon namawiać do przenosin do Oregon. Nie chcemy tu żadnego tsunami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 przejechalem sie dzis rowerkiem po manhattanie. Trzeba miec nie po kolei we lbie, aby tu przyjechac i od zera sobie zycie ukldac w tym miescie. No chyba, ze ktos chce ogladac pelno spiacych na stojaco lumpow i obok nich strzykawki czy inne kartonowe mini miasteczka, smrod moczu itp. odradzam. Manhattan sie zmienil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Mam podobne wrażenia z tygodniowej wycieczki do NYC dwa lata temu. Pojechać, obejrzeć co się da owszem, nawet trzeba. Nie wątpię że jeszcze tam pojadę. Ale żyć tam? Never! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 17 godzin temu, ilya_ napisał: Trzeba miec nie po kolei we lbie, aby tu przyjechac i od zera sobie zycie ukldac w tym miescie. No chyba, ze ktos chce ogladac pelno spiacych na stojaco lumpow i obok nich strzykawki czy inne kartonowe mini miasteczka, smrod moczu itp. odradzam. Manhattan sie zmienil. Dodaj to tej listy Denver, San Francisco, Philadelphia, Chicago, Los Angeles -- Ameryka sie zmienila. Bezdomni mieszkajacy na ulicach sa we wszystkich miastach. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 45 minut temu, katlia napisał: Dodaj to tej listy Denver, San Francisco, Philadelphia, Chicago, Los Angeles -- Ameryka sie zmienila. Bezdomni mieszkajacy na ulicach sa we wszystkich miastach. Greatest Country in the World. No doubt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 2 godziny temu, katlia napisał: Dodaj to tej listy Denver, San Francisco, Philadelphia, Chicago, Los Angeles -- Ameryka sie zmienila. Bezdomni mieszkajacy na ulicach sa we wszystkich miastach. Washington DC tez - gdzie sie nie pojdzie to namioty porozkladane i czasami z daleka mam wrazenie, ze jest jakis camp ground.. 23 godziny temu, andyopole napisał: Nasza "la femme fatale" jak zawsze w akcji. Juz chyba nie będę Cię @ilon namawiać do przenosin do Oregon. Nie chcemy tu żadnego tsunami. Pewnie jakbys mnie namowil to by mi po drodze kontener zaginal i nigdy sie nie znalazl. Siedze na doopie, poczekam az chociaz 2020 sie skonczy XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, katlia napisał: Dodaj to tej listy Portland, Oregon. Dla mnie było to wielkim zaskoczeniem gdy zamieszkalem tu na stałe. Wczesniej, będąc turystycznie nie zwróciłem uwagi a może tubylcy nie chcieli pokazać i omijAli te miejsca. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi