andyopole Napisano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2020 2 godziny temu, ilon napisał: Shoot, jak zwykle mnie cos ominelo. Ja z 5s przeskoczylam od razu do 11 A ja z 5s na 20 5G parę dni temu. Nie wiem po co mi to 5G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2020 13 godzin temu, andyopole napisał: A ja z 5s na 20 5G parę dni temu. Nie wiem po co mi to 5G. Jak to po co? Żeby świecić w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Kto ogląda French Open? Wstałem o szóstej rano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2020 W dniu 7.10.2020 o 22:55, Joanna30 napisał: Jak to po co? Żeby świecić w nocy Tylko że u mnie żadnego 5G nie ma. Może gdzieś tam w Niujorku czy innej Kalafiorni ale nie w naszym dziko zachodnim jerky town. Prędzej chyba w Krasniku 5G będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Szybko sie Iga uwinęła. Nie zdazylem dopic drugiej kawy. Bić ruskich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Maz ogladal. On kiedys gral w tenisa na bardzo wysokim poziomie wiec sie zna. He approves. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2020 No i jak fachowiec skomentował jej grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2020 (edytowane) Mowil, ze swietnie porusza sie... ma swietny footwork, stoi bardzo solidnie/stabilnie, jest szybka na korcie i trzyma sie blizej baseline niz wiele graczy co dodaje jej sporo sily. Mowil ze widac ze spedza duzo czasu na kortach z clay'u - co tez jest korzystne w Roland Garros. (Amerykanie maja znacznie mniej dostepu do clay/grass courts) No i jej przeciwnikczka miala duzo errors. Sadzi ze troche sie jej udalo w tym roku, bo nie grala przeciwko tych najlepszych... mowi ze naprzyklad Naomi Osaka by ja prawdopodobnie dosyc latwo pobila. ALE mowi tez ze to jest talent ktory prawdopodobnie sie rozwinie... jest mlodsza/troche mlodsza od Ashley Barty, Simona Halep i Naomi Osaka i ma jeszcze czas na rozwiniecie gry. Sorry na mieszanke polskiego/angielskiego ale mniej wiecej tlumacze, a sama nie znam odpowiednikow polskich Edytowane 10 Października 2020 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Dziekuje @katlia, poniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Witam po dłuższej przerwie... dawno mnie tu nie było, bo wciągnęła mnie burzliwa rzeczywistość.. Chciałam się z wami podzielić nowiną, że tak jakoś wyszło, że właśnie kupujemy dom Papierologii nie ma końca, proces zaskakująco inny od polskiego i ciągle się boje, że o czymś ważnym zapomnimy i coś pominiemy albo ktoś nas oszuka (takie tam przyzwyczajenia z Polski;))... Jakieś mądre rady? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi